Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Referentka pro sociálně-právní ochranu dětí

Od: l1ucka* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,docela už jsem se rozhodla co bych chtěla dělat tedy - Referent/ku pro sociálně-právní ochranu dětí.
No,ale mám teď takový problém,že nevím na kterou školu by bylo v hodné jít,vím že určitě budu muset jít na výšku,to mi problém
nedělá.
Jakou střední školu bych si podle Vás měla vybrat,abych měla dobré zaměření?
Předem děkuji za odpovědi.
Lucie :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Gymnázium nebo střední sociálně právní školu. Doporučuji spíše gymnázium, protože zájmy se v průběhu příštích 4 až 5 let ještě mohou změnit a z gymnázia máte snazší výběr jiné VŠ. Odborná škola Vám dá jenom tu odbornost a pokud budete chtít pracovat v jiném oboru, budete toho muset dost dohánět.

mowla*
hodnocení

0x

No - gympl je dobrý základ - všeobecné vzdělání, pro téměř jakékoli další vzdělávání - cituji: "muset jít na výšku,to mi problém nedělá." ;)

BTW - referentka, jakákoli, je ´jen´ úřednice, při práci se řídí směrnicemi a nařízeními, při tvých ambicích (viz citované) bych se začal zajímat spíše o tvorbu oněch směrnic (příp. zákonů) - tam pro ochranu dětí (apod.) můžeš udělat mnohem více...

myse*
hodnocení

0x

je to obor sociálně správní. Je jich po republice docela dost, existuje i vysoká škola se stejným oborem...

stačí si jen vybrat nejblížší...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]