Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šatní skříňky- obsah

Od: kacka* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, v novém školním roce(2012/13) budeme ve škole mít šatní skříňky. Kdo nezná, tak každý žák má jednu svojí. Moje otázka je co v ní mít? Co v ní máte vy, co je taky ve škole máte? Díky za odpověd :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Můj syn má v uzamykatelné šatní skříňce věci do tělocviku, přezůvky a učebnice, které používá jen ve škole a nepotřebuje je tedy nosit domů.

shlaighter*
hodnocení

Věci na tělocvik, přezůvky, plášť na lab. práce(to se Tebe/Vás asi netýká ;) ) Vím, že někteří si tam dávají ještě takové drobnosti- figurku, fotku...

S učebnicemi moc dobrou zkušenost nemám, protože spoloužačce s tam vlámali a učebnice "z legrace" schovali. Sice jenom k ní do lavice, ale ona ráno jančila, že nemá nic atd. Ti chytráci dostali snížený stupeň z chování.

Pokud se ale dá všem na škole věřit, tak by to mělo být bez problémů. Hlavní je klíče neztrácet :)

hodnocení

0x

U nás má každý učitel svůj truhlík. Co učitel, to truhlík.

(Omlouvám se, vím že to není úplně košer podle pravidel poradny, ale nemohl jsem odolat.)

kesse*
hodnocení

0x

Máme je taky, jenže po dvojicích :) (Náš gympl je docela velký, takže bychom museli mít vážně maxi šatny, kdybychom měli mít každý svou :D ) Ale zpátky k tématu .. :)

S kamarádkou ve skříňce máme věci na výtvarnou estetiku, občas boty na přezutí, učebnice ze kterých se doma neučíme, věci na chemická, biologická a fyzikální praktika, atlasy na zeměpis, většinou převlečení na tělocvik, nějaké propisky a tužky(když jedna z nás zapomene penál aby měla čím psát :D), rezervní sluchátka k mobilu :D a rezervní klíček ke skříňce :)) Dvířka máme polepená fotkami a máme tam nalepené zrcátko :D

Minulý (školní) rok jsme tam měly ještě každá mikinu, kvůli výpadkům našeho "strašně spolehlivého" školního kotle, který většinu času nefungoval :D Ale to jsem odbočila .. :)

Hlavně dávej pozor, abys skříňku potom zavřela (např.my s tím máme kvůli tolika věcem docela rpoblém :D )

Mít rezervní klíč ke skříňce zamčený ve skříňce je geniální nápad. I když pokud jste dvě, tak to určitý smysl má.

kacka*
hodnocení

Tak vám děkuji za odpovědi, ještě nad tím zapřemýšlím a uvidím, co se mi tam bude hodit :)

hodnocení

0x

Přesně jako říkajjí ostatní, nejčastjěší jsou asi přezůvky a věci na tělocvik...a pak ty méně potřebné věci, pokud nemáte možnost si je nechávat někde přímo ve třídě takže učebnice, které nepotřebuješ brát domu a tak :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]