Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr školy v Jižních Čechách (Robotika a PC)

Od: kubajsc555 odpovědí: 1 změna:

Zdravím.

Po prázdninách jdu do devítky a tak se už nevyhnutelně blíží období, kdy si budu muset vybrat školu. Ale jakou? *nevi*

Hodně mě zajímají počítače a to jak grafika, (Adobe Photoshop) tak webové stránky. (css a php) Sám hodně fotím svou zrcadlovkou a následně upravuji. Moji webvou tvorbu, můžete vidět na coleopterafarm.com/.... Tohle vše mě baví. *smich* Myslím si, že by ale vůbec nebylo na škodu tvořit nejrůznější věci od malých hejblátek až po autonomní krabičky na kolečkách. Samozřejmě, že bych nic takového ještě se svými znalostmi nedokázal, ale vím, že by mě to opravdu bavilo. Jsem z okolí Třeboně a rád bych vás tedy poprosil o výběr nějaké střední školy. Zatím mě napadla Táborská Střední Škola Informatiky a Spojů.

Díky všem za názory.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj,

pokud Tě baví to co tady píšeš tak určitš SŠ informatiky a spojů je dobrý řešení.

Hlavně nechod na školu, o který vůbec nemáš ponětí "co to je zač"...jakože nemáš vztah k tomu co se tam učí..tuhle chybu jsem udělala já a celý 4 roky jsem v tý škole protrpěla.

Taky záleží na tom jak moc chceš nebo nechceš dojíždět.

Tady přikládám stránku SŠ v tvym kraji, ale můžeš si je tam najít podle oboru i v jinej částech republiky.

stredniskoly.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]