Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, tento rok mám jít do kvarty na gymnáziu kam chodím,ale rodina se nahle
rozhodla že se přestěhujem do jiného města.
(má to být nekdy v říjnu)...Ptám se jak funguje přestupování na jíné
gymnázium v prvním pololetí ve KVARTĚ! .. Děkuji moc
Je potřeba domluvit se s ředitelem školy, na kterou chceš přestoupit. Zjistit si, mají-li volné místo. Sdělí Ti podmínky přestupu.
Můj syn přestupoval z průmyslovky na gymnázium. Dokládal vysvědčení a skládal všeobecné ústní zkoušky.
Záleží na domluvě s ředitely škol (více však s tím na nové škole). Z mojí zkušenosti: já jsem přecházel na vysoké škole a nevěřil jsem vlastním očím, že to šlo tak hladce. Tak ať se daří
je to opravdu jednoduché. Rodiče musí kontaktovat novou školu - jestli je možné přejít - jeslti mají místo. Pokud ano, domluví s ředitelem vašeho gymnázia přestup včetně všech papírů a přejdete na novou...
Když se máte v říjnu stěhoat - nešlo by to uspíšit a začít už od září v nové škole? nebylo by to jednodušší?
To určite ano ale nezalezi to az tak moc na nas .. Nevite jak to je ze zkouskami nude se muset neco psat nebo tak podobne? ..jinak dekuji za odpoved ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.