Nejste přihlášen/a.
Na VS jsem se nedostal a do zahranici zatim nemam v planu odjet a tak chci jit od zari na jazykovou skolu. Podle ceho bych mel vybirat? Zvazuji tyhle druhy skol: Eminenc, Polyglot, Spevacek a Hl. mesta Prahy. Zatim preferuji skolu Spevacek, protoze je blizko meho bydliste, ale jak pisi...nemam s tim zadne zkusenosti a nevim jaka skola je dobra ci spatna. Psal jsem na min. skolstvi jestli jsou tyhle skoly tzv. overene a dostalo se mi u vsech kladne odpovedi...ted by me zajimalo jestli lze sahnout vedle, pripadne jake mate zkusenosti, dekuju za pomoc.
Kontaktujte mě vnitřní poštou, dám vám referenci na školu, kde jsem měla osobně velmi dobrou zkušenost.
doplněno 03.08.12 19:09:Před pár lety jsem zvažovala i tyto školy, nakonec jsem vybrala jinou a nesáhla vedle.
A proč přesně nedáte odkaz sem? Škola bude jistě ráda za referenci a ostatní by také zajímalo, s kým je dobrá zkušenost... V dnešní době je těžké se v jš orientovat, proč s tím dělat tajnosti?
Oukej, chápu. Sice myslím, že Vaše obavy jsou zbytečné, ale názor respektuji - a možná že bezpečnosti není nikdy dost. Jak myslíte - ale škoda, ráda bych se i já dozvěděla, s kým jste měla tu dobrou zkušenost Nevadí, tak jindy. Hezký den!
Jsem ráda, když věci veřejně umístěné na internetu nejsou jednoznačně spojitelné s mou osobou. Údaje o konkrétních místech, kde jsem bydlela, studovala, pracovala, atd. neuvádím ze zásady.
U některých věcí by, pokud by na to narazil někdo, kdo to zná, stačilo pak přečíst dvě tři mé další odpovědi, a on by si byl jistý, že jde o mě.
Třeba zde na poradně si ráda zachovávám pocit "utajení" hlavně tím, že se pak nebojím odpovědět nějakou osobní zkušeností i na citlivější témata.
Snad chápete, jak to myslím.
doplněno 07.08.12 14:39: Já sama vím, že to možn přeháním, ale cítím se tak prostě lépe
Kdybyste kdykoli pro někoho scháněli jazykovou školu, dejte vědět vnitřní poštou, ráda doporučím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.