Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jazyková škola-jakou vybrat?

Od: torres92* odpovědí: 4 změna:

Na VS jsem se nedostal a do zahranici zatim nemam v planu odjet a tak chci jit od zari na jazykovou skolu. Podle ceho bych mel vybirat? Zvazuji tyhle druhy skol: Eminenc, Polyglot, Spevacek a Hl. mesta Prahy. Zatim preferuji skolu Spevacek, protoze je blizko meho bydliste, ale jak pisi...nemam s tim zadne zkusenosti a nevim jaka skola je dobra ci spatna. Psal jsem na min. skolstvi jestli jsou tyhle skoly tzv. overene a dostalo se mi u vsech kladne odpovedi...ted by me zajimalo jestli lze sahnout vedle, pripadne jake mate zkusenosti, dekuju za pomoc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Pohledejte třeba zde: forum.lide.cz/...=

askmenow*
hodnocení

0x

Kontaktujte mě vnitřní poštou, dám vám referenci na školu, kde jsem měla osobně velmi dobrou zkušenost.

doplněno 03.08.12 19:09:

Před pár lety jsem zvažovala i tyto školy, nakonec jsem vybrala jinou a nesáhla vedle.

pu®

A proč přesně nedáte odkaz sem? Škola bude jistě ráda za referenci a ostatní by také zajímalo, s kým je dobrá zkušenost... V dnešní době je těžké se v jš orientovat, proč s tím dělat tajnosti? ;)

doplněno 07.08.12 11:29:

Oukej, chápu. Sice myslím, že Vaše obavy jsou zbytečné, ale názor respektuji - a možná že bezpečnosti není nikdy dost. Jak myslíte - ale škoda, ráda bych se i já dozvěděla, s kým jste měla tu dobrou zkušenost ;) Nevadí, tak jindy. Hezký den!

askmenow*

Jsem ráda, když věci veřejně umístěné na internetu nejsou jednoznačně spojitelné s mou osobou. Údaje o konkrétních místech, kde jsem bydlela, studovala, pracovala, atd. neuvádím ze zásady.

U některých věcí by, pokud by na to narazil někdo, kdo to zná, stačilo pak přečíst dvě tři mé další odpovědi, a on by si byl jistý, že jde o mě.

Třeba zde na poradně si ráda zachovávám pocit "utajení" hlavně tím, že se pak nebojím odpovědět nějakou osobní zkušeností i na citlivější témata.

Snad chápete, jak to myslím.

doplněno 07.08.12 14:39:

Já sama vím, že to možn přeháním, ale cítím se tak prostě lépe :)

Kdybyste kdykoli pro někoho scháněli jazykovou školu, dejte vědět vnitřní poštou, ráda doporučím :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]