Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přijetí na dva obory

Od: janamm* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

byla jsem přijata na dva obory té samé fakulty. Jeden jsem si vybrala a chci se timto zeptat...Mám poslat te fakulte dopis ze ten jeden obor odmitám a že nastoupím do toho druhého? Nebo stačí email a nebo to nechat být na zápis? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

1x

Je nějaký problém zavolat na fakultu a zeptat se? :) Tam Vám to řeknou zcela jistě ;)

ron*
hodnocení

1x

Dobrý den.

Slušnost je napsat doporučený dopis. Už proto, že na uvolněné místo může čekat nějaký nepřijatý student.

martinaa*
hodnocení

0x

Stačí, když se na obor, který nechcete, nedostavíte k zápisu. Pro jistotu bych však na studijní oddělení dané fakulty zaslala doporučený dopis.

hodnocení

0x

Např. na MU se toto řeší až přímo u zápisu, kdy jeden obor odmítnete. Byla jsem v podobné situaci.

di*
hodnocení

0x

Jsem ve stejné situaci. O obor o který nejevíš zájem stačí, když se nedostavíš k zápisu. U některých VŠ jde navolit priorita rovnou u podání přihlášky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]