Nejste přihlášen/a.
Od podzimu jdu studovat kombinované studium.Pocházím z kraje,kde sehnat práci či brigádu je těžký.Představuju si,že pořád budu doma sedět na zadku,učit se a učit se,a život mi bude utíkat mezi prstyCítím se takto mizerně..Máte nějaké nápady,čím bych se kromě studia a hledání práce mohla zabavit? Měli jste někdo podobnou zkušenost?Předem děkuji.
Já bych to nedramatizoval. Zaprvé kombinované studium (mluvíme o maturitě, že?) je docela flákárna, nic si od toho neslibuj, pokud tedy nechceš jít dělat třeba na úřad. Já jsem to měl naopak: Těšil jsem se, jak se budu šprtat a pak jsem byl znechucený tím, že jsem nemusel dělat vlastně nic.
Pokud jdete studovat VŠ, myslím, že Vás studium celkem dost zaměstná. Kombinované studium je zaměřené hlavně na samostudiu. Zkuste si hledat práci nebo brigádu v oboru, který budete studovat. A nemusí to být v místě bydliště, já bych se spíš zaměřila na město, kde budete studovat. Hodně štěstí ve studiu i při hledání práce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.