Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Učebnice na SŠ

Od: lucka* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,
potřebovala bych vaší pomoc. Je tu malá pravděpodobnost, že tady najdu někoho, kdo studoval v Odrách na oboru sociální činnost, ale za zkoušku to stojí. Tak se tedy ptám, jestli si ještě neponechal učebnice a neprodal by mi je. Moc by mi to pomohlo.
Případné náměty a kontakty mi velice pomohou. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

noviny*
hodnocení

0x

Proč si nekoupíš učebnice nějakým jiným způsobem? Je v tom nějaký háček? Nedělá se na té škole třeba burza učebnic, kde studenti prodávají svoje učebnice, které už nepotřebují?

myse*

doporučuji na facebooku si najít svoji školu či spolužáky a zkusit se pozeptat tam...

nebo až v září ve škole vyvěsit inzerát nebo se poptat ve vyšším ročníku...

doplněno 30.07.12 13:53:

nebo co třeba tady?:

burzaucebnic.net/...

burza
hodnocení

0x
Bazar učebnic je rozdělen do těchto základních kategorií;Jazykové učebniceUčebnice pro střední školyUčebnice pro základní školyPro pedagogy a rodičeBazar skript je v rámci kategorií uveden v;Učebnice a skripta pro vysoké školyVíce skript pro jeden ročník VŠOdborná literatura

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]