Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám takový problém studuji 1. ročník obchodní akademie, ale zjistil jsem, e to není nic pro mě a mnohem raději bych se viděl někde na pedagogické kole. Chci se zeptat na základě čeho se dá přejít ze koly a taky se bojím jak to mám oznámit doma, protoe kdy jsem byl přijat na s měl velkou radost a teď toto.
Na základě ádosti, pokud chcete přestoupit u v pololetí, ale vae situace je evidentně nová, jetě jste nic nepodnikli - a asi to nestihnete. Jinak si dejte přihláku, jako byste se na kolu hlásil normálně z devítky. Studiem na současné kole si navíc kryjete záda, kdyby se přijímačky napovedly.
Rodičů se nebojte a řekněte jim to co nejdříve. Dostmoná měli radost, protoe si mysleli, e tam chcete a e se vám tak plní sen. Prostě bych si s nimi promluvila, podepřela to argumenty a vysvětlením. Moná to nevezou hned s radostí, ale pokud jste se opravdu spletli, je lepí přestoupit po roce, ne se trápit do maturity a potom třeba znovu...
Drím palce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.