Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z gymplu redaktorem

Od: gama1* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jakou VŠ si mám vybrat, pokud se chci stát novinářem, redaktorem,kameramanem, ale nejvíc se chci stát komentátorem atd. nejvíc se zajímám o sport ( někdy až moc) studuji gympl a navštěvuji školní televizi GymTV. Psaní a natáčení mě moc baví. Všichni řikaji že je to práce plná stresu, ale mě to nepřijde ... články mám hotové vždy včas. Na jejich kvalitu se můzete podívat sami na www.gymtv.pb.cz ( články Filipa Martinkoviče). Tak pls jakou školu a kde

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já bych volila fakultu žurnalistiky, kde to nevím, neboť nevím, kde bydlíte.

martinaa*
hodnocení

0x

Žurnalistika, za mně doporučuji Olomouc:) Počítej ale s pěkným návalem, mého roku se hlásilo přes 800 uchazečů, brali jich asi 60.

eulalie*
hodnocení

0x

Pokud redaktor, novinář - tak obor žurnalistika. Pokud kameraman - tak něco na filmové fakultě.

gama1*
hodnocení

Bydlím v Příbrami... Uvažoval jsem o Praze, nebo Plzni
doplněno 10.02.13 20:40: a na gymplu byl podobnej nával 250 a brali 30 ( byl jsem 31. :-D )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]