Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dostane autolakyrník práci?

Od: peta1997 odpovědí: 2 změna:

Mám takový problém.Chtěl bych jít příští rok na autolakyrníka,ale doma jsou proti že nebudu mít práci atd.

Ať jdu radši na automechanika...

Myslíte že za 4 roky práce?

Jsem z Plzně

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

2x

Dobrý den.

Zkuste se zeptat na místním Úřadu práce . Určitě mají informace, která profese je žádaná a která ne.

Můžete oslovit i nějakou místní personální agenturu. I oni Vám poskytnou profesionální informaci.

pohanka*
hodnocení

1x

V závislosti na první odpovědi mě napadlo oslovit přímo personální odělení ve dvou, třech větší firmách u Vás v Plzni. Firmy hledají pracovníky technických oborů, kterých je nedostatek, žáci vycházející ze základních škol je nevyhledávají. Protože jich je a bude málo, budou si jich snad vážit a nabídnou jim lepší finanční ohodnocení.

Všeobecně je nyní i velký hlad po dobrých řemeslnících. Pokud je opravdu dobrý a odvádí poctivou práci, tak nemá problém se uživit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]