Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
studuji na střední průmyslové kole (maturitní obor, sponzorovaný skupinou ČEZ). Jsem v celkem tíivé finanční situaci a po maturitě si nemůu dovolit jít na vysokou kolu. Jedinou moností by bylo studium na Univerzitě obrany v Brně. Dostával bych plat a bych bych zadarmo ubytovaný.
Chci se zeptat, jak obtíné je se dostat na fakultu vojenských technologií a jak těké je studium po stránce inteligenční a jak těké je se tam udret? Musím být hlava ikovná a dá se obtínost srovnat s jinou vysokou kolou?
Předem díky za odpovědi, Gaz.
ahoj, fakt nevím jak to je teďka u se v tom neorientuju, ale popíu ti situaci před cca 15 léty nastoupil jsem studium na VV PV ve Vykově, studium bylo náročné jako na jiné vysoké kole s tím rozdílem, e v prvním ročníku jste musel splnit základní vojenskou slubu + studium, to znamená dopoledne kola ( matematika, psychologie, filozofie, ochrana proti zbraním hromadného ničení, zbraně a střelivo, taktika + 2 jazyky + dalí předměty) po kole odpoledne výcvik někdy sluba dozorčího a učit se k tomu tak jsi měl celý rok co dělat od rána do večera. Stejně jsem kolu nakonec nedokončil nevyla mi jedna zkouka. Můe kolu dochodit a jak potom nebude chtít zůstat v AČR tak se ze koly můe vyplatit, vyjde tě to stejně levněji ne bys chodil na civilní kolu, protoe teďka myslíd dostává plat jako voják z povolání a prachy jak bude rozumný si můe odkládat a potom to bude mít z čeho zaplatit. Někteří co jsem s nima v kontaktu zůstali v AČR a někteří se vyplatili a dělají různá civilní povolání třeba / provozní náměstek ČSAD, personalista v nemocnici, někdo začal soukromně podnikat atd. asi tak víc nevím co bych napsal asi tak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.