Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střední škola - automechanik

Od: car66 odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

právě jsem dokončil 8. ročník a chystám se pomalu na střední školu. Miluju auta a motory, tak chci jít na automechanika. Ale s maturitou (4 roky). Měl jsem celkem dobré známky (4 dvojky), a tak chci jít na lepší školu, ne učiliště. Žádnou školu jsem ale nenašel, která by splňovalo to co chci. Nevíte někdo o nějaké škole, která by měla obor automechanik s maturitou? Jsem z Uherského Hradiště.

Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tatranka*
hodnocení

2x

Ahoj,

automechanik s maturitou je autotronik =o) Zkus dát do vyhledávače seznam, nebo tak, nějaká škola Ti vyskočí.

car66
02.07.12 23:46
hodnocení

dík moc. :)

kuba12*
hodnocení

0x

Ahoj, buď se zkus podívat na internetu, nebo se zkus pozeptat ve svém okolí - kamarádi, známí...A v neposlední řadě se můžeš informovat také na své současné škole, u svého třídního učitele, jistě bude mít k dispozici nějaké letáčky a s výběrem může poradit, dále máte jistě na škole výchovného poradce a do jeho kompetence spadá mimo jiné právě toto - být nápomocen žákům při výběru jejich budoucího povolání. Konečně, nevím, jak to chodí u Vás, ale u nás je to zařízené tak, že v prvním pololetí 9. ročníku chodí do školy různí náboráři z různých škol z okolí a snaží se na své školy sehnat co nejvíce studentů, takže i tím se můžeš samozřejmě inspirovat a následně se můžeš jít do vybrané školy podívat, například v rámci Dnu otevřených dveří.

car66
hodnocení

na naší škole to možná je, ale učitelé málo ochotní :(

artik*

se 4ma dvojkama jdi na něco lepšího , auta můžeš dělat jako koníčka . je to škoda

car66
hodnocení

To mě taky všichni říkají, ale já prostě musím. Mě by nic jiného nebyvilo (gympl už vůbec ne). Ještě jsem si říkal ITčko, ale to je moc složité*hi*

kolokmat
hodnocení

0x

Pod na automechanika s maturitou do Roznova pod Radhostem

car66
hodnocení

hmm ... je to pěkná a dobrá škola?

myse*

v Praze je taky jedna...

skolahostivar.cz/...

car66
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]