Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
právě jsem dokončil 8. ročník a chystám se pomalu na střední školu. Miluju auta a motory, tak chci jít na automechanika. Ale s maturitou (4 roky). Měl jsem celkem dobré známky (4 dvojky), a tak chci jít na lepší školu, ne učiliště. Žádnou školu jsem ale nenašel, která by splňovalo to co chci. Nevíte někdo o nějaké škole, která by měla obor automechanik s maturitou? Jsem z Uherského Hradiště.
Děkuji
Ahoj, buď se zkus podívat na internetu, nebo se zkus pozeptat ve svém okolí - kamarádi, známí...A v neposlední řadě se můžeš informovat také na své současné škole, u svého třídního učitele, jistě bude mít k dispozici nějaké letáčky a s výběrem může poradit, dále máte jistě na škole výchovného poradce a do jeho kompetence spadá mimo jiné právě toto - být nápomocen žákům při výběru jejich budoucího povolání. Konečně, nevím, jak to chodí u Vás, ale u nás je to zařízené tak, že v prvním pololetí 9. ročníku chodí do školy různí náboráři z různých škol z okolí a snaží se na své školy sehnat co nejvíce studentů, takže i tím se můžeš samozřejmě inspirovat a následně se můžeš jít do vybrané školy podívat, například v rámci Dnu otevřených dveří.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.