Nejste přihlášen/a.
Ahoj, tak je tomu dobrých pár let co jsem ze školy pryč. Pracuji několik let, mám rodinu, ale ted bych si chtěla doplnit vzdělání rekvalifikačním kurzem na na účetnictví. Potřebuji to k mé dosavadní práci. Sice ne nutně, ale bylo by to docela dobré to mít, pomohlo by mě to a já bych si to chtěla dokázat, že na to mám. Tak snad se nemýlím. Ale bohužel nevím, kde kurz hledat. Jsem z Brna...máte někdo někde s něčím takové zkušenosti / doporučení?
Zdravím. Zkuste Vzdělávací centrum BRZO. Rekvalifikace probíhají v učebnách SPŠ stavební v Brně. Zde je odkaz, jsou tam uvedené i potřebné kontakty. www.brzo.cz/
Dobrý den, zkuste: www.aprofit.cz
Jinak prostřednictvím úřadu práce na základě dohody ÚP a zaměstnavatelem mohou probíhat kurzy na zvyšování vzdělání zaměstnanace.Kromě dohody mezi ÚP a zaměstnavatelem uzavírá dohodu také zaměstnavatel se zaměstnancem.
Zaměstnancům po dobu rekvalifikace přísluší náhrada mzdy ve výši průměrného výdělku. Rekvalifikace probíhá v pracovní době.
(§ 110 Zákona o zam.)
Píšete, že účetnictví potřebujete ke své dosavadní práci, tak by Vám zaměstnavatel mohl vyhovět. Nebo alespoň na Vámi objednaný kurrz finančně přispět.Zkuste se zeptat.
Zdravím Taky jsem měla nedávno ten samý problém. Potřebovala jsem si sehnat rekvalifikační kurz kvůli zaměstnání, chtěli po mně, abych si udělala angličtinu. Což je v dnešní době pochopitelné. Mrkni se na tuhle stránku ucednik.cz Najdeš tam určitě, co potřebuješ, doporučila mi to kamarádka, na netu mi to našlo nějaké kurzy, ale tuhle stránku vůbec, takže jsem byla docela překvapená. A musím říct, že příjemně. Snad ti to taky pomůže
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.