Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co by měla obsahovat recenze?

Od: dan* odpovědí: 4 změna:

Co by měla obsahovat taková recenze nebo jak to přesněji říct :)

v tomto případě konkrétně na nůž který mám představit "čtenářům"

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Představte si sama sebe v roli čtenáře - vše co byste chtěla o noži vědět Vy, by pravděpodobně mohlo zajímat i další čtenáře.

dan*
hodnocení

Já vím že se to tady nesmí vkládat odkazy ale já bych to potřeboval vědět.

Je to takhle dobré nebo by jste potřebovali vědět k tomu ještě něco schází vám tam něco nebo je to dobrý. Sou k tomu foto.

Dík svycarskynuz.webnode.cz/...

A děkuji adminovy jestli to nesmázne. :)

iz*
Tento odkaz myslím vadit nebude (předpokládám, že odkazujete na vlastní text), vadí odkazy propagující vlastní produkty či služby, pokud nejsou v souvislosti s řešeným problémem. _ Mně se recenze docela líbí, ale pár věcí bych upravila: Popis nože mi přijde poněkud suchý (strohý), jak ostatně popisy předmětů bývají. Rozdělila bych popis do několika odstavců - každé popisované části bych dala vlastní odstavec, do kterého bych vložila i malou fotku. - Informací je v recenzi dostatek, ale postrádám osobní dojem z práce s nožem (vyzkoušel jste jej?). Používáte obraty "vypadá bytelný" nebo "je bytelný", "nebál bych se ho používat", ... Podle mne recenze znamená posudek vyzkoušeného výrobku, hodnocení přečtené knihy, ... - Jazyk: Text je třeba členit do vět. Věty začínat velkým písmenem a končit tečkou (nikoliv čárkou), ve větách chybí čárky... Popis není příliš záživný slohový útvar, proto bych neztěžovala čtenářům čtení spojováním několika vlastností nebo popisy několika částí do jednoho odstavce nebo dokonce do jedné věty. - Konkrétní tipy: Střenka je ... plastu s lesklou úpravou. Vrchní stranu nože zdobí logo Mikov ve zlaté barvě... Nástroje by se neměly poškrábat/poškodit ... "Otvor na nehet",
dan*
hodnocení

Nůž jsem odzkoušel o samotné značce je napsáno v záložce o nožích. nic není odnikud zkopírované.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]