Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysvědčení - velký problém!

Od: lindaa* odpovědí: 7 změna:

Ahoj..mám velký problém..na výzo mi vychází několik 4 a jsem v 7.třídě..:/..a potřebovala bych sfalšovat výzo!:(.. hodně jsem marodila a ted z toho mám blbý známky..mamce jsem řekla, že budou známky ok..že si to vše napíšu až přijdu zase do školy..ale vychází mi 5 čtyřek v 7.třídě. Mamka to už nepochopí. Měla bych zkažený prázdniny kvůli tomu, že jsem nemocná!..vážně prosím..potřebovala bych někoho kdo by mi to udělal..nebo kdo má aspon skener..to by šlo..stačilo by skenerovat starý vysvědčení..ale nepište sem prosím to že je to blbost, nebo at to vysvětlím mamce..v sobotu jsem jí to říkala a seřvala mě za to a vlepila mi za to pár facek. Nemá někdo skener a upravil by mi to vysvědčení? :) .. Nejvíce by se hodil někdo z Pardubickýho kraje. Děkuju! :)

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
S falšováním dokumentů, Vám zde radit nebudeme!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

skye*
hodnocení

2x

Dobře, nebudu ti psát, že je to blbost, ale napíši ti rovnou, že jsi neuvěřitelně pitomá. To si jako myslíš, že by se na to nepřišlo? A věř mi, že bude tisíckrát horší, až by se na to přišlo, než ty známky. Tedy tak povedenou dcerunku bych fakt chtěla mít. V sedmé třídě a už páchá trestný čin - ano, je to tresný čin padělání!

hodnocení

1x

U lži je to neštěstí, že trest je strašně dlouhý. Trápíš se vymýšlením, pak se strašně dlouho trápíš tím, že to praskne. A když to nepraskne, stále čekáš, odkud co přiletí, protože víš, že bez trestu to nemůže být. *hej*A tohleto prasknout musí, to si piš! Pár facek, křik a máš pokoj. A nesváděj to na nemoc! Ulila jsi se. Vidím to až v Ostravě.

frantiseks*
hodnocení

0x

No u kluka bych to pochopil ;). Devče ty známky se maminka dozví tak nebo tak rokecne se to a není hloupá a navíc těd nejsou známky duležitý až v 8 tak mákni až příšti rok. Jinak ikdyž je my to proti srsti ale jestli je maminka tak trochu psycho a nejeli by ste kvůli tomu na dovolenou tak snad v knihovně nebo tak by mohl být pc se skenrem ne?

hodnocení

0x

Jistě si uvědomuješ, že se jedná o úřední listinu a její padělání se odměňuje...hádej jak? A ani by tak neoměnili tebe jako toho co to udělal.

doplněno 20.06.12 21:18:

Co jsi vlastně dělala když jsi byla nemocná? Učila ses aspon doma?

frantiseks*

Hmm to je vlastně pravda a já sem vůl a výtžník maminka to asi nepochopí ale i tak se to snad vyrovná ne? všem se omlouvam za nabádání k trestní činosti *modla*. Já sem neměl potřebu to falšovat sice sem měl špatnou známku na vysvědčení v 9 třídě a hned několik maminka nadávala ale tatínkovy to moc nevadilo a měl radost že sem se dostal na svou školu kterou sem chtěl.

Nejde o mamku de o tebe. Jsou to jen tvoje známky.

martinaa*

Frantisek, doporučuji se pořádně dívat, kdo na koho reaguje. Reakce výše nebyla na Vás, takže nemusíte hned být vztahovačný. Reakce patřila tazatelce.

frantiseks*

Vím na koho to bylo jenže já sem si uvědomil že by to nebylo zcela legalní nadruhou stranu jestli je máma vážně nějak vysazená tak bych se tomu ani nedivil že to chce sfalšovat a já jen radím ve většině knihoven mají skenr i tiskárnu. Mimo to i ve škole ale to bych nezkoušel *smich*

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]