Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám možná hloupý dotaz, ale jelikož mi známý říkal, že na konci roku žák projde pokud má pouze jedno neklasifikování nebo jednu pětku a já nacházím všude jen info o tom, když má dvě. Chtěla jsem se vás zeptat, zda o tom někdo něco nevíte, jelikož jsem v situaci kdy učitelka po té co v klasifikaci mám z předchozích dvou testů dvě trojky a po dnešku pětku ze závěrečného mi ji hodlá dát učitelka na vysvědčení. Děkuji
Času už moc není, takže bych doporučila paní učitelku hned zítra požádat ještě o jedno přezkoušení. Pokud bys neuspěla, musela bys na konci prázdnin složit opravnou zkoušku (tzv. reparát).
Pokud bys nesložila opravnou zkoušku, musela bys opakovat ročník.
Poznámka: Reparát není nutný jenom u výchov (hudební, výtvarná, tělesná).
No paní učitel mě přezkoušela dnes s tím, že mám v klasifikaci dvě trojky a pětku za dnešní zkoušení z minulého roku, tedy mi dá pět na vysvědčení...
Na konci druhého pololetí měl učitel zkoušet učivo 2. pololetí, nikoliv minulého školního roku (v matematice to ale není tak jednoznačné, protože nové učivo navazuje na předešlé - bez znalosti předešlého není nač navazovat).
V tom případě se dobře připrav na opravnou zkoušku, ředitel/ka školy vypíše termín pravděpodobně na poslední srpnový týden, oznámení by mělo přijít poštou domů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.