Nejste přihlášen/a.
Jak se čte a rozebírá tohle dílo? Nemůžu ho sehnat v knihovně, tak zvažuju jeho koupi, proto byhc ráda předem věděla, jestli bych s tim nesekla po prvních stránkách
No, neprohlížel jsem to, ale zkus projít tyhle soubory. Vyhýbej se těm se znakem zámku, ty jsou zaheslovaný. Hledej PDF, DOC a podobné formáty. Avi, WMV atd budou zfilmované verze:
doplněno 05.03.13 20:43:Zahlédl jsem tam myslím i MP3 - to by mohlo být čtení jako kdysi v rádiu. Mám tak načtenýho švejka a je to lepší než to číst sám.:D
Přesně tak, jak začíná Kartaginec - vzpomínám dodnes, četla jsem ho v originále i v překladu. A vůbec, ale vůbec mě to tehdy nebavilo. Proč? Protože to byla přece povinná četba. A co bylo povinné, k tomu jsme se jako studenti vždy stavěli s nedůvěrou a despektem.
Dneska, když člověk dozrál a nemusí to číst jen z povinnosti, si ho občas přečtu ráda. Stejně, jako básně F. L. Čelakovského, J. Wolkera, nebo třeba J. Seiferta.
Ono je to všechno v tom, zda je to dobrovolné, nebo povinné.Zvláště u neustále rebelujících studentů. Jaga.:D
To ti asi nikdo moc neporadí. Záleží na vkusu každého jednotlivce. Znám lidi, co to zhltli několikrát za sebou. Já vydržel pár prvních stran. Možná lepší nejdřív půjčit a pak uvažovat o koupi. Jako asi s každou knihou.
To je právě problém, knihovna je v našem městě malá a teď před maturitama jsou všechny knížky k maturitě popůjčovaný a rezervovaný dalšíma lidma. Zrovna tuhle jsem nějak pdcenila a teď jí nemůžu sehnat, takže proto zvažuju koupi.
Nicméně díky za odpovědi a doufám, že přibudou další
A Vase mistni knihovna to nemuze zapujcit v okresni knihovne?
Pokud se nepletu tak tyhle sluzby se delaj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.