Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte, nevím, na jaký obor se mám dát... Jsem jemná holka, mám ráda ve uspořádané a pěkné - proto mě láká třeba hoteliérství, ale vůbec nevím, co tento obor obnáí, jaké je uplatnění. Dobře se vcítím do ostatních a mám ráda děti. Umím hrát na kytaru, proto jsem zvaovala konzervatoř (a pak učit), ale poslední dobou u mě ta mylenka spíe odrazuje. Také mám estetický cit, vypadám snad docela reprezentativně a kontaktu s lidmi se nebráním. Jsem poměrně inteligentní, jdou mi jazyky, studuju na gymplu a chtěla bych mít po kole nějaký titul. Zvládla bych i "těí" kolu, ale na medicínu si netroufám... Napadá Vás prosím cokoliv, co by se jen z malé části ke mně hodilo a dalo by se s tím v budoucnu uivit? Budu ráda za jakýkoli nápad, děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.