Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké zaměstnání bych měla zvolit

Od: summer* odpovědí: 3 změna:

Prosím poraďte, nevím, na jaký obor se mám dát... Jsem jemná holka, mám ráda ve uspořádané a pěkné - proto mě láká třeba hoteliérství, ale vůbec nevím, co tento obor obnáí, jaké je uplatnění. Dobře se vcítím do ostatních a mám ráda děti. Umím hrát na kytaru, proto jsem zvaovala konzervatoř (a pak učit), ale poslední dobou u mě ta mylenka spíe odrazuje. Také mám estetický cit, vypadám snad docela reprezentativně a kontaktu s lidmi se nebráním. Jsem poměrně inteligentní, jdou mi jazyky, studuju na gymplu a chtěla bych mít po kole nějaký titul. Zvládla bych i "těí" kolu, ale na medicínu si netroufám... Napadá Vás prosím cokoliv, co by se jen z malé části ke mně hodilo a dalo by se s tím v budoucnu uivit? Budu ráda za jakýkoli nápad, děkuju :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestlie ti jdou jazyky, tak by to hoteliérství dle mého názoru nemuselo být patnou volbou. Tam by se jazyky uplatnily.

iz*
hodnocení

0x

S dobrou znalostí jazyků byste se mohla uplatnit v cestovním ruchu (průvodce, hoteliérství, ...) nebo tlumočnictví (případně překladatelství).

hodnocení

0x

Moná by byla vhodná i nějaká kola uměleckého zaměření, třeba design, nebo návrhářství. Take spí humanitární zaměření. Dalo by se uvaovat třeba o zahraničním obchodu. A co třeba psychologie se zaměřením na děti?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]