Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod mluveného slova na text

Od: vocie odpovědí: 8 změna:

Ahoj všichni,

nevíte prosím někdo, kde bych si mohl zkoušet angličtinu - výslovnost převodem mluveného slova na text? Mám tu možnost v mobilním telefonu, když píšu zprávu, dám si nastavení do angličtiny.

Předem děkuji, moc by mi to pomohlo ve studiu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

1x

U takovejch programů budete rád, když to vaši precizní a perfekrní výslovnost vůbec rozpozná správně. Rozhodně nemůžete čekat, že by to poznalo slova úplně vždycky a podle vašeho způsobu vyslovování vás to opravovalo, hodnotilo nebo tak něco.

voice
hodnocení

Nevím, proč odpovídáte, kdyžý je Vaše odpověď k NIČEMU...

Já vím jakou mám výslovnost, mám CAE certifikát + státnice, nepotřebuji, aby mě někdo opravoval. Když něco nevyslovím dobře, tak by se to také nepřepsalo správně...

dzordz*

Odpověď, která vám možná bude k něčemu: Váš požadavek je nereálný, technologie ještě není na takové úrovni.

(Jinak "zkoušet angličtinu" a "..jestli vyslovuji dobře s dobrým vázáním" pořád chápu tak, že chcete dostávat zpětnou vazbu.)

voice
hodnocení

ZVLÁŠTNÍ...Můj telefon toto umí. Přepnu si na jazyk aj a namluvím celou SMS. Další věc, jednu stránku jsem již našel, po přihlášení do google účtu mohu v tomto slovníku namluvit slova i věty... Zpětnou vazbou pro mě je, že mi text nebude sedět s tím co říkám!

Zde odkaz: google.com/...

hodnocení

0x

translate.google.com je tam i ta možnost nechat si text přečíst

vocie
hodnocení

Díky, ale google translator znám. Jsem v angličtině na pokročilé úrovni. Já nepotřebuji překládat, ale, aby byl můj hlas zaznamenán a přepsán jako text, jestli vyslovuji dobře s dobrým vázáním.

aha, takže přesně opačně...

toto by mělo dělat co chcete:

sourceforge.net/...

vocie
hodnocení

Díky moc, ale nejde mi to zas nainstalovat :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]