Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřebovala bych poradit,co s lumpama ve třídě.Jak jsem přišla do nové školy na 2.stupeň,moje nová třída vypadala dobře.Byli hodní,pořád se hlásili a nevykřikovali.Jenomže potom spolu pořád v hodině mluvili a dělali hlouposti.Učitelé byli naštvaní a teď jsme nejhorší třída na celé škole.Kvůli tomu jak spolužáci křičí,neslyším jak učitel něco říká a jsou samé pětky.Dám příklad: V hodině zeměpisu:,,budete tu i po šesté hodině!"říká učitelka a ,,tak já vám to teda přestanu vysvětlovat hledejte si to kde chcete!"zavře tabuli,a není to ani v učebnici.No a potom za pět apod.Já jsem pomalá ve psaní a to je polovina mého problému.Jsem dysortografik a dysgrafik,vše to souvisí s pomalým psaním.Odcházm sice na jinou školu ale jak to mám udělat aby jsme jeli aspoň na nějaký výlet?Za celý šk.rok jsem hodně naštvaná (hlavně na učitele a třídu!). Děkuji za radu
I já bývala zlobivec. Vždycky jsem měla raději spolužáky temperamentní, než nějaké zapšklé buchtičky, které jen přikyvovaly. Vždycky se o někom říká, že je nejhorší... Jak se Tví spolužáci učí, jsou ve třídě žáci s vyznamenáním?
Učitelce bych to neříkala, nemám ráda takové to šuškání a podlézání za zády kolektivu. Ale co si se spolužáky sednout po vyučování a rozebrat to společně? Určitě na něco přijdete. Ani Ty nejsi žádná hvězda a možná i díky Tobě /kromě jiných, samozřejmě/ hodnotí učitelé třídu jako nejhorší. Nebylo by rozumější nastoupit do školy s vadami - dysgrafie, dyslexie...? Normální školu nezvládáš, jsi z toho nervózní a špatně hodnocená. Je chyba v učitelích, spolužácích, nebo v Tobě?
Ten výlet asi neuhraješ. Učitelé mají dost nevychovaných žáků za běžnou výuku a nehodlají se s nimi trápit i o výletě, kdy jsou žáci navíc obzvlášť jak puštění ze řetízku. Vím, co píši, jezdila jsem se třídou na výlety i na 3 - 4 dny a hrozně ráda na to vzpomínám, i když taky pokaždé nebylo všechno akorát. Třeba: jelo se vlakem na hrad. 4 kluci, ta elita třídy, se domluvila, že oni nepojedou. Nemyli se, loudali se, chtěli, aby jim vlak ujel. Kolegyně šla na vlak s ostatními, že vlak případně pozdrží /taková ta domácká sázavská lokálka/. Já ty 4 vyhnala, a železničním tunelem jsem je hnala na nádraží. Vlak už tam čekal, jen odjet. V těch časech jsem měla vynikající kondičku, kluky jsem prostě hnala jak o život, vlak jsme chytli, nastoupili. Od té doby si už nic nedovolili a byl klid. Viděli, že prostě navrch mít nebudou.
Dneska bych možná dohnala tak leda dědečka o holi. Ale často na to vzpomínám. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.