Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TUL-fakulta strojní - úroveň, kvalita?

Od: slechy* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

maturitu mám za sebou *frajer* a zajímala by mě úroveň technické univerzity v Liberci, konkrétně fakulty strojní, kam jsem si podal přihlášku a byl jsem přijat, vporovnání například s ČVUT nebo jinými technickými univerzitami. Například, jaké máte zkušenosti z učitely, s kvalitou učiva, s uplatněním během a po škole, které předměty hrajou prim atd. Rád bych věděl do čeho jdu *smich*.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

overitnick*
hodnocení

0x

Mno tak asi takhle.

Z CVUT (FS) studenti, kteri nezvladali teoreticke ucivo odchazeli na strojarny zemedelsky univerzity v Praze (tzv. farma CVUT), ZCU, liberecke a ostravske TU, kde obvykle byli za premianty.

To neni muj vymysl, ale fakt. Takze tolik ke kvalite teoreticke pripravy.

Co se tyce jednotlivych odbornych oboru, uz je situace jina.

Zde uz zavisi, na jaky obor byste smeroval. Kvalita je velmi individualni a lysi se obor od oboru a skola od skoly.

Rozhodne se neda obecne konstatovat, ze by odborna priprava byla na na nizsi nebo vyssi kvalite. To vazne zalezi uz na konkretnich oborech.

(nekde jsou aktivni doktorandi a profesori, kteri skutecne delaji vyzkum, bavi je to, poradaji se skoleni, odborne zajezdy, vymenne pobyty, spolupracuje se s firmami, se zahranicnimi univerzitami, obirum prichazi penize z patentu a komercnich projektu...

nadruhou stranu jsou obory, ktere sotva prezivaji)

To je na vsech univerzitach a vysokych skolach stejne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]