Nejste přihlášen/a.
Ahoj Nevíte o nějakých internetových stránkách na kterých bych se mohla seznámit s někým, ke komu bych třeba mohla jet a pak by jel on ke mě? Nejdřív třeba jenom v rámci ČR ale časem bych to chtěla zkusit i do zahraničí
Představuju si nějakou jakoby databázi kam dá každý svou nabídku a může v ní hledat nabídky které mu vyhovují. Chtěla jsem zkusit couch surfing, jenže ten je až od 18 let
Děkuju moc za odpověd
) (i kdyby nebyla úplně užitečná
)
V rámci ČR, to se dělá? To jsem asi ani neslyšela, že by. Ale nejlíp stejda google reagoval na "výměnné pobyty studentů" nebo "výměnný pobyt", stránek vyskočilo hned několik, tak zkus tenhle obrat. Sice píšeš "mimoškolní", ale nevím přesně, jestli do toho pouze nechceš vlastní školu zatahovat, nebo to myslíš jenom na prázdniny bez studia - v tom případě hledat pod hesly "penfriends"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.