Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mimoškolní výměnné pobyty

Od: stolinka odpovědí: 1 změna:

Ahoj :) Nevíte o nějakých internetových stránkách na kterých bych se mohla seznámit s někým, ke komu bych třeba mohla jet a pak by jel on ke mě? Nejdřív třeba jenom v rámci ČR ale časem bych to chtěla zkusit i do zahraničí :) Představuju si nějakou jakoby databázi kam dá každý svou nabídku a může v ní hledat nabídky které mu vyhovují. Chtěla jsem zkusit couch surfing, jenže ten je až od 18 let :( Děkuju moc za odpověd:)) (i kdyby nebyla úplně užitečná ;))

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

V rámci ČR, to se dělá? To jsem asi ani neslyšela, že by. Ale nejlíp stejda google reagoval na "výměnné pobyty studentů" nebo "výměnný pobyt", stránek vyskočilo hned několik, tak zkus tenhle obrat. Sice píšeš "mimoškolní", ale nevím přesně, jestli do toho pouze nechceš vlastní školu zatahovat, nebo to myslíš jenom na prázdniny bez studia - v tom případě hledat pod hesly "penfriends" *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]