Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestup na jinou školu v lednu?

Od: koberec odpovědí: 3 změna:

Dobrý den jsem student střední integrovaneé školy.

ve 2 ročníku jsem zjistil že mě tady ten obor nebaví. prosím chtel bych prestoupit na kuchaře číšníka ale nevím jestli mě v tuto dobu naberou. nevíte jestli berou v tuto dobu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kejki3
hodnocení

0x

To je nejlepší se zeptat na příslušné škole. Je otázka, zda vám uznají ročník, nebo ne.

koberec
hodnocení

me by nevadilo ze pujdu do prváku ale jestli me tam vemou v tuhle dobu a nebo jestli budu muset cekat do září

paja*

Teoreticky by to šlo,ale musíte si zjistit jestli je v 1.ročníku této školy na oboru , který chcete studovat místo. Pokud ano můžete přestoupit i v pololetí ,ale za předpokladu, že budete mít uzavřeno I.pololetí na stávající škole. Potom Vás na nové škole čekají rozdílové zkoušky z předmětů, které nemáte na vysvědčení z I.pololetí a po jejich úspěšném zvládnutí potom můžete dokončit I.ročník na novém oboru (u Vás Kuchař . číšník)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]