Nejste přihlášen/a.
Dobrý den jsem student střední integrovaneé školy.
ve 2 ročníku jsem zjistil že mě tady ten obor nebaví. prosím chtel bych prestoupit na kuchaře číšníka ale nevím jestli mě v tuto dobu naberou. nevíte jestli berou v tuto dobu?
me by nevadilo ze pujdu do prváku ale jestli me tam vemou v tuhle dobu a nebo jestli budu muset cekat do září
Teoreticky by to šlo,ale musíte si zjistit jestli je v 1.ročníku této školy na oboru , který chcete studovat místo. Pokud ano můžete přestoupit i v pololetí ,ale za předpokladu, že budete mít uzavřeno I.pololetí na stávající škole. Potom Vás na nové škole čekají rozdílové zkoušky z předmětů, které nemáte na vysvědčení z I.pololetí a po jejich úspěšném zvládnutí potom můžete dokončit I.ročník na novém oboru (u Vás Kuchař . číšník)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.