Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jsem v prvním ročníku maturitního oboru Farmaceutická technologie. Na konco roku budu mít pět pětek. Škola mě vyloučí nebo jsem studentem této školy až po nástup na jinou školu(do září). PS.:dávám si přihlášku na jinou školu, také maturitního oboru, kdyby mě tady nedovolili opakovat. Děkuji za odpověď
Dojděte si za třídním učitelem nebo výchovným poradcem pro informace, zda vás škola vyloučí nebo budete jen opakovat ročník.
Druhá věc je, jestli na to vůbec máte abyste vystudoval(-a) maturitní obor když máte pomalu z poloviny předmětů nedostatečnou...
Není lepší si najít nějaký učební obor, ten dokončit a něčím být? Navíc po učebním oboru se dá udělat "nástavba" - maturita za dva roky...
pokud se nepletu, a v tomhle se asi nepletu, zustavas studentem do konce srpna. Od 1.zari budes bud prihlasen na jine skole, nebo se muset hlasit na uradu prace.
Studentem by přes prázdniny zůstal v pípadě, že by školu dostudpoval (na konci čtvrtého ročníku), neb kdyby měl propadnout. Pokud ho ale vyloučí, myslím, že je to platné od dne vyloučení a tedy studentem nebude.
Ja si nemyslim ze by ho meli vyloucit.
doplněno 13.06.12 19:56:Tak se omlouvam za desinformaci. Bral jsem to ze sveho pohledu, kdyz jsem misto opakovani maturitniho rocniku odjel do zahranici...
V zásadě platí, že absolvent střední školy má status studenta až do 31. srpna školního roku, v němž úspěšně ukončil studium. Absolventi, kteří studium přerušili či nedokončili, se od data ukončení či přerušení studia již za studenty nepovažují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.