Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Magisterské navazující studium - nepřijata

Od: mikola odpovědí: 1 změna:

Ahoj / dobrý den,

chtěla bych se poradit, zda máte někdo zkušenosti nebo vás napadá řešení. Přihlásila jsem se na navazující magisterské studium na fakultu humanitních studií na UK. V oborovém testu jsem měla takřka plný počet, ztratila jsem pouze 1bod, ale z angličtiny jsem měla 0 bodů, což je u mě vážně málo a díky tomu jsem se nedostala, protože jsem musela získat aspoň bod. Následující dvoje přijímačky na tutéž fakultu, jiný obory, kde byl test stejné obtížnosti a ražení z jazyka jsem získala více jak polovinu bodů. Myslíte si, že lze, má smysl a šanci na úspěch odvolání na ten první obor, kde jsem byla bodově nadprůměrem, ale kvůli testu z aj (nepochopím, jak jsem mohla mít nulu) nebyla přijata? Setkal jste se s tím někdo nebo dokážete mi někdo poradit, nechci ztratit rok a status studenta kvůli jednomu hloupému bodu. Díky za rady

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

0x

Zkuste odvolání, případně žádost o přezkum, záleží na konkrétních podmínkách dané fakulty. jděte do testu nahlédnout, ať víte.
Nechápu, jak to máte s těmi dalšími obory? Na ně přijata nejste také?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]