Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem matka kluka který chodí do deváté třídy ZŠ, a před týdnem mi syn řekl že mu pan učitel na tělocvik chce dát na pololetní vysvědčení 3, jelikož toto vysvědčení je pro syna hodně důležité z dúvodu že se hlásí na školu na které berou na průměr 1,6 tak by mu tato známka z TV průměr zhoršila a na tuto školu by se nedostal, chtěl jsem se Vás zeptat když jsem mu na hodiny které necvičil - asi 70% ze všech hodin tělocviku které měli od začátku šk. roku do konce pololetí které bude končit za 3 týdny když jsem mu na ně napsal omluvenky z důvodu nemoci, pak měl ještě něco z rukou že nemůže cvičit myslíte si že když můj syn panu učitelovi tyto omluvenky donese myslíte si že změní názor a že mu dá aspon 2, kdyby ne tak jaká by byli případné řešení? Děkuji a tešim se na odpověd.
Určitě by bylo dobré co nejdříve navštívit pana učitele a normálně si s ním o hodnocení Vašeho syna popovídat. Možná se mu zdá, že syn má hodně i když omluvených hodin a že se hodinám tělocviku často vyhýbá. Možná není Váš syn zrovna sportovní typ a na to jsou někteří učitelé hákliví. Ale určitě by bylo škoda, aby kvůli známce z tělocviku neměl šanci dostat se na vybranou školu. Opravdu bych to řešila osobní návštěvou, abyste zjistila jeho názor. No a kdyby trval na svém hodnocení, potom bych se obrátila na jeho třídní/ho/. Chtěla jsem doporučit původně schůzku s oběma současně, ale bude lepší postupně. Třeba by nechtěl jeden před druhým otevřeně mluvit. A takto budete mít ještě druhou šanci. No a konečná by byla potom u ředitele. Takže nevěšte hlavu, věřím, že syn tu dvojku nakonec vybojuje. A s tím také u toho tělocvikáře začněte: co může syn udělat pro dvojku v pololetí! Držím palce!
Vážená paní matko.Nebo snad otče?
Chudáček kluk,který se ulívá z výuky,protože ho třeba zrovna TV nebaví.A rodičové ho kryjí,na co je mu přeci ten tělocvik,vždyť je to hovadina.!Pokud by byl nemocen,a tím omluven,je na to pravidlo,že při nedostatečném počtu hodin se žák neklasifikuje.Je vidět,že jste matka,která ze syna všechny stíny smazává.Nebo otec,protože jednou jste mu napsal omluvenku .Pozdě bycha honit,bych řekl,když na konci školního roku jste zjistili,jak je na tom synáček blbě.Na děti musí rodiče myslet celý rok,a hlavně kontrolovat.Pak ty problémy nenastanou.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.