Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
dostal jsem za úkol napsat alespoň půlku A4 na téma Bus as a mena of transport. Vůbec mě nic nenapadá o čem psát...
Může někdo pomoci?
Díky mooooc!
Ahoj, napsat se toho dá mnoho stačí jen zapřemýšlet
- v jakých situacích je výhodná cesta autobusem (hromadná doprava, zájezdové pobyty) z hlediska pohodlí a ceny, výhody a nevýhody
- problémy s cestování autobusem, chování v hromadné dopravě resp. např přímo autobusech různých skupin (děti, důchodci) a negativní vlivy
- dopravní situace v Tvém městě (dostatečná / nedostatečná kapacita městské hromadné dopravy)
- vlastní názor, preferovaný způsob cestování (autobus, obecně MHD, případně osobní automobil, vlak .. apod)
- zavádění nových spojů, technologie, konkurence (nejdříve byla jen společnost ČSAD, s postupem času přišly i nové společnosti - například Student agency, liší se určitě v komfortu, destinacích i cenách)
- využití pro turistiku: cyklobusy, turistické autobusy
no a to mě napadlo asi během 3 minut takže stačí opravdu jen popřemýšlet
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.