Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ctenarsky denik

Od: domiss* odpovědí: 10 změna:

Ahoj,na patek mam mit ctenarsky denik(dozvedela jsem se to az dnes) a nevim jakou jsi mam vybrat knizku,mate nejakou oblibenou,ale abych ji mohla najit v knihovne.Popripade kdyby jste mi napsali na email o cem je,abych se mohla rozhodnout.Díky ,muj email je:adusshka.garcia@gmail.com

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eli159
hodnocení

0x

Malý princ od Exupéryho. je to krátké, čtivé a o čem to je najdeš na internetu

hodnocení

0x

Snad bys měla psát o své oblíbené knížce a nikoli o našich oblíbených knihách.

doplněno 05.03.13 17:25:

Rozhodovat o tom, co máš číst? Ale to bych si nedovolil! Já jsem jen poradil, že si máš vybrat některou ze svých knih. Dnes je úterý, zítra půjdeš do knihovny, do čtvrtka knihu přečteš a zpracuješ její obsah podle pokynů učitele. Takhle to chceš stihnout?

domiss*
hodnocení

Ja vim,ale nemam nejakou oblibenou knizku.Moc nectu a navic jsem chtela jenom tipy na knihy.A byla bych rada,kdyby jste priste odpovedel na otazku a ne rozhodoval o tom o jake mam psat knizce...Dekuji

lidus*

domis, arogantní až na půdu, že? Dnes máte úkol mít na pátek deník. Nezlob te se ale to bych toho pedagoga ráda viděla. A snad by stálo za to aspoň napsat pro který ročník to je abycho se lépe orientovali. Malý princ je pro vyspělejší čtenáře, zrovna tak můžu poradit knihy od Huga, Scota, Čapka, Němcové nebo Remarqua nebo také Říhu Honzíkova cesta, opravdu záleží který ročník jaké školy to je.

doplněno 05.03.13 17:36:

Doporučenou četbu pro druhý stupeň ZŠ máte ve vnitřní poště. L

domiss*
hodnocení

Jen jsem chtela pomoct jakou knizku si vybrat,protoze z toho potrebuju dostat za 1,jsem v 8.tride a mela jsem na to tyden,jenze jsem byla nemocna a dozvedela jsem se to az dnes.A ten denik ma jen jeden zak kazdy za tyden.Ja proste potrebuji dostat za 1,vzdy totiz dostanu za 2.A ja potrebuju dostat na konci roku z ČJ za 1,jenze pani ucitelka mi ji neda,kdyz nebudu mit z basnicky a ctenarskeho deniku za 1.

ifkali*

A Karlík a továrna na čokoládu?

doplněno 05.03.13 17:35:

Je to kniha a i film, jinak já se nato nemohla dodívat, pro mně totál blbost))ale do čtěnář. d. to žáci píšou.

doplněno 05.03.13 17:37:

Ještě Hugo a jeho velký objev, to samo kniha i film a do čtenářského denníku se to taky často píše.

doplněno 05.03.13 17:39:

Syn psal nedávno toto knizniarena.cz/...

ale on teda čte a čte a čte, takže to pročetl, je v páté ZŠ.

domiss*
hodnocení

Děkuji moc.Už mi tu další nabídky psát nemusíte.

izabella22
hodnocení

0x

Zkus knížku Česká služka aneb Byla jsem au-pair,nebo Česká služka aneb Byla jsem au-pair po dvaceti letech.Potom napíšeš něco v tom smyslu,že poznala spoustu zajímavých rodin,dětí a pod.Hlavně to napiš zajímavý.Napiš,jestli chceš,abych to napsala za tebe.

lidus*

izabella *sok* z tvé poslední věty.

nemamnick*
hodnocení

0x

Zkus knížku Spalovač mrtvol je to i film a je to celkem vtipně drsný :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]