Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vše splněno ale neprošel! maturita

Od: nepovedenamaturita* odpovědí: 6 změna:

dobrý den

chtěl bych se zeptat, skládal jsem maturitní zkoušku. Při prvním pokuse jsem pokazil didaktický test ( sloh jsem napsal na 90% a ústní za 2 ), jelikož byla maturita ještě 'nevychytaná, musel jsem opakovat zase celou maturitu z ČJ kde jsem NEPOVEDENÝ didaktický test udělal, ale bohužel jsem pokazil sloh ( při prvním pokusu 90% ) tak jsem musel opakovat maturitu na 3 pokus kde my opět utekl sloh,o 2 body. Takže nyní maturitu nemám i přes to že jsem VŠECHNO splnil a to jenom kvuli tomu že si ministerstvo upravuje maturitu za pochodu. Chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte kam se obrátit kvuli odvolání

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tarka*
hodnocení

0x

Ahoj, k sytému státních maturit se vyjadřovat nebudu :)), ale s touto otázkou se obrať na vedení vaší školy, případně na třídního učitele. Určitě ti rádi pomůžou.

stasek
hodnocení

0x

Odvolání ti nepomůže, prostě jsi nesplnil kritéria, která byla stanovena. Budeš muset opakovat 4. ročník, pokud ti to tedy ředitel školy umožní, jinak by jsi musel jít na jinou školu. Ale s pravopise by jsi určitě měl něco udělat, protože když se ti povede didaktický, tak slohovka tě stejně potopí, pokud netrefíš na dobrý téma...

majsterjoe*

Co tak plasite? Snad existuje opravna maturita, v zari, ne?

stasek

Ale on už prý vyčerpal všechny tři možné pokusy...

frame*

4. ročník nelze opakovat, protože podmínkou pro připuštění k maturitě je uzavření všech 4 let docházky.

Známý dopadl úplně stejně - je na pracáku a asi to nijak neřeší - bohužel. Obraťte se na nějakého poradce ve škole - nám celý čtvrťák opakovali co se stane když neuděláme toto a co se stane když to neuděláme ani po tom. Nikdo moc neposlouchal - každý měl starosti s učením - takže nevím.

petapeta*
hodnocení

0x

Rady, jak se odvolat, jsou zde: eduin.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma didaktický test čj

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]