Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám dotaz ke klasifikaci. Mám předmět elektrická měření, který se zkládá z jedné hodiny praktické a jedné hodiny teoretické za týden. Tudíž se jedná o půl na půl. V případě, že bych měl z teoretické části známky 3,3 a z praktické 5 má učitel právo mě dát nedostatečnou, případně neklasifikaci. Nejedná se o předmět s převahou praktického vyučování.
Děkuji za odpověď
Spíš bych to viděl na neklasifikaci. Z elektrických měření se určitě i u vás vypracovává z každé praktické úlohy protokol o měření a ten se hodnotí. Proto jedna známka z praktických měření mi připadá málo a navíc pětka se obvykle dává, když žák protokol neodevzdá.
A jak by jste to řešil u studenta, který přišel na začátku dubna z jiné školy. Parvidelně navštěvuje vyučování a protokoly dostal za úkol opsat ze starých, ale pak mu učitel sdělil, že to je špatně. Při tom ho to nechal opsat a teď by zřejmě chtěl opravu. Takové protokoly prostě nevezme. Nejen, že tam studen nebyl když se dané úlohy měřily, ale také má dělat přezkoušení ze všech úloh.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.