Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejasná pozvánka na přijímačky

Od: donnie odpovědí: 5 změna:

Zítra jdu na přijímací zkoušky na fakultu humanitních studií na UK, bohužel jsem si až dnes všimla, že na přihlášce nesedí časy, jelikož dojíždím je pro mě tato poznámka podstatná. Na pozvánce je v 8:30 prezence, ale dále níž v dopise je psaná prezence od 11:30 prezence a od 12:00 zkouška. Nechápu, proč by byly dvě prezence, a jedna 3 hodiny před zkouškou, koukala jsem na další dvě pozvánky a vypadá, že je to psané vzorově, všude je prezence psaná tak v á:30, ale zkouška začíná v 9:00, což je logické, ostatní pozvánky jsou na stejnou fakultu. Koukala jsejm pro jistotu na stránky školy a můj obor a je tam prezence od 11:30, od 12:00 zkouška, to samé je v systému, kam se přihlásím pod svým rodným číslem. Chci se poradit, zda s tím nemáte někdo zkušenost nebo jak byste se rozhodli?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lordslayer*
hodnocení

0x

Být tam zbytečně dřív je lepší než pozdě. Ale když tam zavoláte a zeptáte se, určitě tím nic nezkazíte.

donnie
hodnocení

jenže já bych musela vyjet v pět ráno, tudíž to mi to nikdo nezvedne a bohužel jsem si toho všimla až dnes, zase si říkám, že kdyby ten dopis někdo nedostal nebo ztratil na webu to musí být správně

iz*

Já bych neriskovala a jela na prrvní termín, protože ani informace na webu nemusí být správná.

donnie
hodnocení

jde o prezenci, zkouška jako taková je všude od 12:00

askmenow*

Určitě jeďte na dřívější čas. Není možné, že má zkouška dvě části a tedy dvě prezence, nebo tak něco?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]