Nejste přihlášen/a.
ahoj potřebuji pomoc .
Máme mít slohou práci na 1 A4. Na téma Já a moje rodina. Nevim vůbec jak a co mám psát. Učitelka říkala že se mužem rozepsat o čem chceme a kopírovat z netu se mi to nechce bo to bude mít zkopirovane snad pulka třídy a učitelka to pozná
A slohový útvar vám neřekla? Těch je totiž hodně: vypravování, úvaha, popis. Já bych vám třeba doporučila vypravování, vypravujte nějakou příhodu, která se vaší rodině stala, hlavně to musí být zajímavé a poutavé, nezapomeňte na zápletku, ta je při vypravování nejdůležitější, ať se to nezvrhne v popis děje. A v kolíkáté jste třídě? Ať jsou moje rady účinnější...
OK, takže asi víš, co jsou to slohové útvary. Pouhý popis rodiny bude pro druhý ročník SŠ podle mě nedostačující, doporučuji to vyprávění, ale musíš ho napsat dobře, jsem ochotná ti to zkontrolovat, stačí se ozvat přes vnitřní poštu. Jinak mě napadá úvaha, ale ta je dost těžká, musíš si v ní pokládat otázky a hledat na ně nějaké odpovědi. Dokážeš napsat slušné vypravování?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.