Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opakovani rocniku na zs

Od: starosti odpovědí: 6 změna:

Dobry den, muj vnuk prestoupil do jine skoly, kde jdou kladene vetsi naroky a bude muset opakovat 4. tridu. Bude vychazet ZS v 8 tride. Muj dotaz je, zda nebude mit problem aby byl prijaty na dalsi skolu?

Predem dekuji za odpoved

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

3x

A proč by končil osmou třídou? Dá se zažádat o prodloužení, je to jen formalita, dovolí to všem. Na základce stráví deset let, ale zvládne všech devět tříd a může studovat dál cokoli. Znám několik takových případů. Prostě jednou propadli, ale pak se třídou, do které nově přišli, zůstali až do konce deváté třídy.

b

V čem se vaše odpověď liší od prvního příspěvku? Co nového tazatelce přináší? Nějak mi uniká její smysl.

askmenow*

Mě zase uniká smysl toho, co tu teď řešíte. Nestikla jsem F5, pardón. Otevřela jsem otázku, když u ní ještě žádná odpověď nebyla, odešla jsem od počítače, pak se vrátila a teprve odepsala. Vaši odpověď jsem nečetla, omluvte mne, zda jsem napadla vás monopol.

Doufám že to od nyní budete psát do všech otázek, kde se odpovědi duplikují, třeba 16x.

b

Nač ten útočný tón - jen jsem se zeptala. Skutečně jsem chtěla vědět, zda mi něco důležitého ve vaší odpovědi neuniklo.

askmenow*

Možná si mylně vykládám váš způsob tázání se a zmiňování unikajícího smyslu, ale já si to útočně vyložila, proto jsem útočně reagovala. Možná je to jen absencí neverbální části projevu, v tom případě se omlouvám.
I tak ale, i kdybych napsala do písmene to samé, je to v něčem špatné? Vadilo by to nečemu? Je nějaký důvod se na to ptát? Když se já na něco zde táži a dva lidé mi odpoví totéž, aspoň mám pocit, že je informace potvrzená, že situaci zažilo více lidí atd.

Rozhodně myslím, žě tato diskuze tazatelce nijak nepomůže, takže bych ji ukončila. Pokud chcete nějak reagovat, prosím do interní pošty. Děkuji a přeji hezký večer.

b
hodnocení

0x

Pokud bude chtít pokračovat ve studiu, musí získat úplné základní vzdělání, tedy absolvovat všech 9 tříd ZŠ. Žák, který splnil devět let povinné školní docházky v nižším než devátém ročníku a nezískal tak základní vzdělání, může na základě žádosti jeho zákonného zástupce pokračovat v základním vzdělávání, nejdéle však do konce školního roku, v němž žák dosáhne osmnáctého roku věku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]