Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alkohol vs problém ve škole

Od: domkas* odpovědí: 5 změna:

Ahoj.Nedávno jsem se s kamarádama po škole napil alkoholu.Jenom jsem si jednou loknul.Ale provalilo se to ted máme problém.Co nám hrozí,když jsme jenom ochutnali,a jak to mám říct doma?Předem díky za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj. To je přestupek hodně závažný. Takže se domnívám, že trest je na místě určitě. Vidím to na sníženou známku z chování přinejmenším. Doma to chce určitě říci dřív, než rodiče půjdou do školy. Je lepší si dodat odvahu a říct to narovinu. Takže pravdu a říct rodičům, že si uvědomuješ svojí chybu. Že Tě to mrzí a že to vícekrát neuděláš. Ať se nezlobí a odpustí Ti to. Že už budeš sekat dobrotu. To by rodiče mohli vzít. Že to byla chyba, to už víš. Hlavně se z ní pouč a přeji Ti, ať následky ustojíš Ty i rodiče co nejlépe. Možná se budou chvíli zlobit, ale když je přesvědčíš, že toho lituješ, přejde je to. Buď ukázněný a zase bude dobře.

doplněno 27.05.12 20:40:

Pochopila jsem to tak, že si na ně byl někdo v té škole ztěžovat na konzumaci alkoholu...Pokud je nenachytal přímo nějaký učitel. Protože jsou nezletilí (soudím tak podle obav z rodičů), pak je škola povinna uvědomit o tom rodiče a stížnost řešit, popř. vyvodit z ní důsledky.

skye*

On ale píše PO škole... Proč by to měl tedy být průšvih ve škole? Doma je to jasné, ale proč ve škole?

skye*
hodnocení

0x

Záleží na tom, kolik ti je. A kdo se to dozvěděl, někdo ze školy?

johnny*
hodnocení

0x

Pokud to bylo po škole,tak v tom až tak velký problém nevidím.Záleží spíše na tom, jaký expert vás načapal.Měl jsem podobnou příhodu a stačila domluva třídního.Taky záleží na věku,pokud je ti např. 11,tak to bude zajímavé :D

fran
hodnocení

0x

Když to bylo po škole a nikoli na území školy, tak bude spíš padat dotaz jak jste k alkoholu přišli. Mladistvým se prodat nesmí ani kapka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]