Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internát

Od: lenka14566 odpovědí: 6 změna:

Jaké jsou nevýhody na Internátu? Myslím to tak, jestli je tam nějaké večerka a podobně...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

axlik*
hodnocení

0x

Předpokládám, že myslíš internát střední školy..Večerka je, ovšem u každého internátu jiná..

Já byl na internátu půl roku a musel sem odejít..Vypíšu důvody :

Věčné dohady s "vychovately" protože jsem musel mít tip ťop pokoj (při odchodu peřinu pod postel, postel přehodit dekou, židle zvednout na stůl, zamčít skříně...

Věčné dohady proč nechodím na skupinový porady a když už tam sem tak se stejně nic neděje...

Absolutní absence soukromí s tím, že obyvatelé internátu byli naprostí tupci kteří dělali bordel..

Večeře a snídaně jen v přesnou hodinu a jak ne, tak prostě nebyla :)

Večer sme ven skoro nemohli, protože jsme v devět museli zhasnout a spát :)

K tomu všemu mi tam uradli peněženku s doklady (o peníze mi ani tak nešlo) a když jsem to šel oznámit vychovatelce, bylo jí to uplně jedno, řekla že je to můj problém a pak se hoodně klepala když tam dojeli policajti řešit to :)

Toť mé zkušnosti..Ale jiní si třeba i zvykli..

lenka14566
hodnocení

tak to nevypadá moc dobře :D V devět spát. to bych nedela. Já bych si asi nezvkykla, no uvidím :) děkuju za odpověd :)

axlik*

Každopádně to je moje zkušenost, určitě jsou internáty kde je to volnější a lepší..Slyšel sem o takových kde děcka mohli normálně ven i večer a mohli si dělat co chtěli...Já měl tu nevýhodu že internát byl přímo pod školou a za to, že jsem si neustlal postel sem mohl dostat dudku ve škole..

Chce to zjistit si to přímo od lidí co tam bydlí :)

lenka14566
hodnocení

Zatím ani nevím na jakou školu půjdu :D :D ale chtěla jsem to už radši předem vědět, určitě pozjišt'uju :)

sisinka01159
hodnocení

0x

nevím jaké jsou výhody a nevýhody , sama na internátu jsem a má to svoje pro a proti a také záleží koho máš na pokoji za lidi

skusím to tu trochu popsat:

večerku máme v 10 večer

musíme povinně chodit na zchůzky a protože máme blbou vychovatelku která má jednu schůzku na 2 hodiny a ještě uplne knicemu

pocitace musi byt tez do 10 hodin vypnuty

jidlo je v urcity cas (nestihnes tvoje smula)

dotoho máme povinné 2 kroužky

uklizeny pokoj musi byt kazdy den, my to schovavame do postele a skrini :d ale jednou tejdne je generalni takze ve skrini ten bordel musi se stejne uklidit nebo hodin pod postel, periny kazdy den pod postel musi taky , musi byt utrenej prach vyluxovano, kazdy den se musi vynaset kos ikdyž neni blbej nesmi tam byt ani papirek(což nechápu)... kazdy den se boduje a pokud se dostane nula tak si bez vychazky

pak vycházky to je vkaždám intru jinak: můj bratr měl v prváku vycházky jen ve středu my máme 3x týdně v prvním pololetí jako prváci a od druhého každý den. vycházky máme do 8(15 lettí) 9ti (16 lettí) a půl 10 17 lettí a 18 mají do 10 večer + 4x měsíčky muzeme mit a hodinu prodlouzeny

to je snad to zakladni , me napr. vadi ze na nasem intru nemuzeme mit malý hlodavce kvuli nakymu klukovi co lez kvuli myši na parapet bo co

určitě jsem jeste na neco zapomela , ale no snad je t vsechno :D

myse*

je to fakt intr od intru...

syn to má naprosto v pohodě a nechce bydlet doma a dojíždět (1,5h) každý den, říká že je to pohodička, ráno vstanout a přejít přes silnici...

vycházky mají denně - prváci do 20h, druháci do 21, 3. a4. do 22h, dá se domluvit vyjímka (např při brigádě nebo tréningu), syn jezdí z tréninku cca v 22,30 2x týdně a není to problém, jen chtěli souhlas rodičů...

že nestihneš jídlo? no to je tvůj problém, tak to prostě funguje, přece tam nebudou čekat na posledního jestli přijde nebo ne... to je celkem jasný... aspon se trošku naučíš disciplíně... ;)

že se musí uklízet? a doma se jakko neuklízí nebo co? to je taky normální...

jo, zvířata na intru se mít nesmí...

většina lidí má svoje notebooky, takže počítače neřeší, dělají si kdy chtějí co chtějí, TV místnost to je trošku problém se dohodnout na co budou koukat...ale zase to řeší TV karta do PC...

Podle mne máš na intru větší svobodu než doma (žádná kontrola kdes byl, s kým a co jsi tam dělal... atd), je tam víc kamarádů i kamarádek... ale jestli chceš být u maminky, tak proč ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]