Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dostala jsem z matematiky za 3 a bojím se to říst rodičům. Tak co mám dělat?
Prosím poradtě Díky
Dobrý den. Překonej strach a rodičům to řekni. Čím dřív, tím líp. Uleví se Ti a uvidíš, že to bude dobré. Rodiče jistě též někdy nějakou tu trojku ve škole dostali. Zřejmě jsi zvyklá na lepší známky, ale někdy se to prostě nepovede lépe...Neboj se, prostě Ti to na jedničku nevyšlo, trojka se přežít též dá a určitě se doučíš...Trojka opravdu neznamená konec světa a rodiče to jistě pochopí.
To je něco jako já z Chemie.P.S. učil jsem se jenom tak,abych nepropadl (ne,že bych tě tady naváděl) ale tenhle předmět mě vůbec nebavil a tak jsem k němu i přistupoval.Myslím,že v životě najdeš lepší věci,co tě budou bavit.Taky jsem nebyl žádná kalkulačka v matice ani někdo,kdo má jenom jedničky a rodiče mě za to taky nezabili a trojka se přece pořád píše jako ''dobrý''.
Je to už spousta let, taky jsem mívala strach, Na základce jsem nikdy žádnou trojku neměla, ale nebyla jsem matematický typ. Pokaždé se mi to povedlo uhrát na dvojku, ale zpocená jsem byla až za ušima.
Nemáš se čeho bát. Trojka není nic pěkného, ale na druhou stranu ani žádná hrůza. Je to prostě takový průměr. Já jsem to pochopila, až když jsem jednou při hrabošení na půdě našla ošklivý zaprášený kufr a v něm taťkova vysvědčení. Stačil letmý pohled a viděla jsem, že na tom jsem daleko líp, než byl kdysi on. Jen ať zkusí mít připomínky!:D
Nejsme prostě všichni stejní. Někdo je vysazený na matematiku, jiný na češtinu, někdo krásně kreslí, jiný má sportovní výsledky.
Spisovatel Stanislav Rudolf v jedné své knížce napsal: bylo to o chlapci, který přinesl špatné vysvědčení. Rodiče šíleli, ale rozumná babička prohlásila:
NO A CO? HLAVNĚ, ŽE JE ZDRAVÝ, ŽE MU CHUTNÁ A ŽE NEKRADE!
Tak ať Ti chutná! Věřím, že to rodiče pochopí. Zkus najít jejich vysvědčení a budeš mít v ruce argument, že život, to nejsou jenom samé jedničky! Jaga.
vašich rad si vždy vážím ,ale tohle je pěkná hloupost .Já neměl dobré známky a když bych ukázal dětem vysvědčení tak si podle vašich rad řeknou , že jsou na tom lépe ,ale já chci ,aby se měli dobře a nemusejí mít takové štěstí na práci jako já ( je jedno jakou mam školu ) .
NO A CO? HLAVNĚ, ŽE JE ZDRAVÝ, ŽE MU CHUTNÁ A ŽE NEKRADE! - tak tohle řekněte někom kdo má 8500 čistého , co vám na to řekne . Aby mu chutnalo , teda aby měl něco k jídlu ,tak možná bude muset začís krást .
Jestli mohu radit , tak se uč co nejlépe , budeš to mít v životě jednodušší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.