Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze studovat stejnou školu 2x?

Od: k9d odpovědí: 7 změna:

LIdi vim ze to zni jako blaznivima ale verte my nejsem blazen jen mam k tomu svoje vlastni duvody.ted k me otazce. Kdyz ukoncim studium oboru na stredni skole maturitou mohu ten samy obor na te same skole jit studovat znova? Ma s tim nekdo nejaky zkusenosti? a opravdu verte ze sem se nezblaznil jem mam k tomu opravdu vazny duvod. Tak se timto ptam jestli my tuto variantu zakazuje nejaky zakon. Dekuji vsem za vase odpovedi .

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

1x

Tak jestli nedostávají žádné dotace akompletně si to platíš, tak si jistě rádi vydělají další peníze, ale stejně se mi to moc nezdá. Neznám nikoho, kdo by o něčem takovém byť jen uvažoval.

k9d
hodnocení

dotace dostávají ale jen castecne

111*
hodnocení

0x

Ukončené vzdělání úspěšnou zkouškou je ukončené vzdělání...proč by do tebe stát investoval znovu jen proto že toběse to hodí...

zákon to neumožňuje

k9d
hodnocení

omlouvam se ale este sem zapomel napsat ze sem na soukrome skole

xart*
hodnocení

0x

Na co dvě maturity ze stejné školy, ten důvod by mě tedy zajímal (napadá mě jen, že nechcete do práce *nevi*)? Raději zkusit jinou SŠ školu, VOŠ nebo rovnou VŠ ;).

Na soukromé škole asi nebude problém se domluvit ... ale možná budete plati o něco víc, protože to asi bude bez příspěvku od státu .. to se chce zeptat konkrétně na škole ;)

sokol
hodnocení

0x
Toto by mě taky zajímalo, jestli je možné studovat 2x stejný obor na stejné škole... vím že u maturitního mi řekli že to nejde, protože budu blokovat místo jiným, co se na školu nedostanou... ale to byl sice stejný obor ale.dbe rozdílné školy... a teď mě vnuka myšlenka na soukromé VOŠ, studovat znovu to co jsem vystudoval, protože ty 3 roky bylo opravdu málo...
Tak by mě zajímalo, jestli to jde
hujer

Nejdřív bych se doučil češtinu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]