Nejste přihlášen/a.
zdravím,chci se zeptat nikdo me nejni schopen rict co bude dale...delal jsem statni maturitu a nedelal jsem ji v radnem termini ani bohuzel v opravnych terminech...tak co ted?to mam delat znova celou stredni skolu?jenom kvuli blbe AJ...nebo musim cekat az bude dalsi kolo maturit?rekne mi nekdo co se bude dit prosim?diky
A z češtiny jsi to udělal? Pokud jsi vypotřeboval 2 opravné termíny, tak jsi neukončil řádně studium střední školy a máš jen základní vzdělání. Zajímavé je, že nejsi schopen se tohle dozvědět ve škole.
Co se bude dít? No prostě půjdeš na úřad práce. Řekneš jim, že máš základní vzdělání. Oni ti budou hledat práci, což se pravděpodobně nepodaří. Budeš chodit na různé brigády. Nebudeš mít peníze, prakticky vše co vyděláš dáš za cigarety, protože jsi kuřák.
Takhle se budeš poflakovat asi 10 let. Vezmeš si úvěr od Providentu, zaručí se ti za něj rodiče. Úvěr splácet nebudeš, rodiče příjdou o byt a budou všude říkat, že za komunistů bylo líp.
Zkusíš nějakou menší majetkovou trestnou činnost, protože pracovat za málo peněz tě prostě nebaví. Z přiležitostných zaměstnání vždy odejdeš po pár týdnech, protože "šéf byl kretén". Takto se částečně na svobodě a částečně ve vězení proplácáš životem... Bude to těžký život.
A přitom stačilo jen tenkrát zabrat v angičtině tak, jak to udělali ostatní. Říkali ti to tenkrát všichni - uč se nebo špatně skončíš, myslel sis o nich, že tě prudí. Měli pravdu...
S prominutím plácáte nesmysly. K maturitě je člověk připuštěn, pokud již má ukončené středoškolské vzdělání (tj má vysvědčení z posledního ročníku neobsahující známku 5). To znamená, že v případě nesložení maturity má člověk tzv. středoškolské vzdělání bez složené maturitní zkoušky. O možných pracovních šancích potom však můžeme jen spekulovat, nicméně znám spoustu lidí, které studium nebavilo a i jen se základní školou to dotáhli mnohem dál než nějaké rychlokvašky ze Západočeské Univerzity.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.