Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

1 část maturity se nepovedla, vyjde až v září

Od: niki30* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

je možné se dostat na vysokou školu, pokud by se člověku nepovedl třeba didaktický test z češtiny a vše ostatní by zvládl, poté dodělal didaktický test v září, vzali by ho na školu? popř jaké vysoké školy toto nabízejí?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Mám za to, že na VŠ se podávaly přihlášky do konce února a tak je malá šance, že by tam někoho vzali tzv ,,na podmínku," že si maturitu dódělá v září, protože je tam takový nával, že se jim nevyplatí držet tam někomu takovému místo a raději vezmou někoho, kdo už má kladný výsledek v ruce. Ale na VOŠ ho vezmou zcela jistě. Já si to zjišťoval a vzali by mě, kdybych neudělal maturitu. Naštěstí jsem ji ale udělal. Nevím, odkud jste, ale třeba VOŠZ 5.května v Praze toto dělá, že vezmě lidi s podmínkou, že si maturitu udělají v září a pokud ne, tak musejí odejít a zkusit to zase za rok. Také to dělá VOŠZ Ječná. Opět v Praze. Hodně štěstí na podzim! A pamatujte si Vy nebo ten, pro kterého sem píšete: KDYŽ NEJDE O ŽIVOT JDE O H...!

niki30*
hodnocení

přihlášku podal, jde o to, že neudělal didaktický test z čj, na který bude muset jít v září znovu

niki30*
hodnocení

děkuju moc

ještě jsem se chtěla zeptat- tyto VOŠ jsou zaměřené na co?

cobrak*

Pokud podal na Vysokou školu (VŠ), tak má sice malou šanci, ale, ať tam zavolá a zeptá se. Počítám, že se jedná o syna, tak mu tam zavolejte Vy. Tyto VOŠ (Vyšší odborné školy) jsou se zdravotnickým zaměřením.

skolajecna.cz/...

zdravotnickaskola5kvetna./... - zde se studuje třeba záchranář, tam se hlásím já a vím, že tam berou i s tím, že si uchazeč dodělá maturitu na podzim.

niki30*
hodnocení

a nemá někdo zkušenosti s ČVUT fakulta strojní?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]