Nejste přihlášen/a.
jak se podává odvolání proti výsledku maturitní zkoušky...didakťák mi utekl o 1% chci se proto odvolat...jak to mám udělat?
Školní řád nepomůže, tohle je záležitost statáních maturit, takže novamaturita.cz/...
Na konci je adresa. Ovšem odvolání lze podat hlavně v případech,kdy máte podezření, že test špatně opravili. Pokud je test opraven dobře, pravděpodobně vám nevyhoví.
A je to tady. Někdo to nezvládne a chce se odvolávat. Víte proč? Protože jsme v Čechách a jako Češi jsme zvyklí vše obcházet a soudit se. České soudy jsou proto zahlceny nekončícími počty nesmyslných trestných oznámení. Neřeš to. Nic se nestalo. Na VOŠ tě vezmou a tak si ten test napíšeš v září a jinak vše uděláš teď. Neodvolávej se, protože jsi prostě měl smůlu. Mně, kdyby zase chyběly 2%, tak bych to neudělal. Ale v žádném případě bych se neodvolával. Proti čemu taky? Proti tomu, že jsem se to nenaučil? A jaký očekáváš závěr? Napíšou Ti: ,,VÁŽENÝ STUDENTE. SPOLEČNOST CERMAT PŘEKONTROLOVALA VÁŠ PÍSEMNÝ TEST Z CIZÍHO JAZYKA A DOŠLA V ZÁVĚRU, ŽE VÝSLEDEK VÁM SDĚLEN DNE 15.5.2012 JE KOREKTNÍ. JMÉNEM SPOLEČNOSTI CERMAT VÁM PŘEJU HODNĚ ŠTĚSTÍ NA OPRAVNÝ ZÁŘIJOVÝ TERMÍN." Takže asi tak...
nevim jak to vidis ty ale docela by me zajimalo jak se chces naucit na didakticky test, kdyz je to vseobecny a je to spis o prirozene inteligenci... me napr utekl sloh z cj o 1 bod a taky zkusim podat zadost o prezkouseni... za 1. tim nic neztratime a za 2. je tam aspon nejaka sance, kdyz mel zakladatel tohohle topicu 1,5% a ja 1bod pod carou... nevim jak u didaktaku ale u slohu se ten 1 bod da nejak najit kort kdyz to bude zkoumat nekdo jiny ...
Slohové práce hodnotí Cermatem speciálně vyškolení hodnotitelé z řad učitelů SŠ. Rozsáhlému školení a výběru, kterým prošli, přes všechny výhrady ke společnosti Cermat asi nelze nic vytknout. Cílem bylo sjednotit hodnocení na stejné úrovni. Učitelé, kteří se od jednotného hodnocení odchylovali, byli z výběru vyřazeni. Hodnotiteli již opravené a obodované práce procházejí ještě kontrolou Cermatu a v případě, že se hodnocení odchýlí od jednotného standardu, jsou práce hodnotitelům vráceny k přehodnocení.
Nevidím jako pravděpodobné, že námitky neúspěšných maturantů budou uznány. Výjimky se určitě najdou, ale bude jich naprosté minimum.
to vis ze jo ty chytraku... To co cermat zacal posirat loni, tak letos uz dosral... Co bylo cilem nebo ne uz ted neni podstatny, nicmene chapu sjednoceni maturit v ohledech jako je napr cesky jazyk literatura nebo didakticky test / matematika kde jsou jasny vysledky a blabla ale aby slohove prace opravoval nekdo podle urcitych tabulek ktery nas ani nezna mi prijde jako upla kravina :o))
Myslet si samozřejmě můžeš, co chceš. Ale domnívat se, že hodnocení slohové práce by mělo záviset na tom, že učitel žáka zná, je hloupé. To svádí jen k tomu u oblíbeného žáka přimhouřit oko, u neoblíbeného naopak postupovat přísněji. Pokud učitel žáka nezná, není hodnocení ovlivněno vztahem k němu a je zajištěna vyšší objektivita hodnocení.
Toto může napsat jen debil. Nelíbí se mi, že idioti z cermatu to pos..li, testují děcka jako zvířata. Styďte se!Fuj rto je hanba ... Co to stojí peněz z našich daní!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.