Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám dotaz. Dejme tomu že budu chodit na střední na obor Obchodní akademie a chci se zeptat zda li by bylo možné přestoupit ješte toto pololetí v prvním ročniku na jinou školu, ale se stejným oborem né zpátky do prváku, ale že první pololetí navštěvuji jednu obchodku a na 2 pololetí již budu chodit na druhou. jde to?
A mám ješte dotaz.. a jde přestoupit z oboru X na obor Y zase po prvním pololeti..stím že oba obory jsou odlišne, nebo to jde jen při stejném oboru?
Na tohle vám může spolehlivě odpovědět jen tak škola, na kterou byste chtěl přestoupit. Není nic jednodušího než poslat mejlík nebo zavolat do školy i když já bych se šla představit osobně. Řeknou vám podmínky za kterých by šlo přestoupit, případně jaké rozdílové zkloušky by vás čekaly a nakonec musíte napřed zjistit zda mají volné místo.
Nebojte se, zajděte přímo za ředitelem, slušně oblečen, nemyslím v kvádru ... ale první dojem dělá divy. Držím palečky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.