Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy se dela maturita?

Od: armitage odpovědí: 2 změna:

Dobry den, chtel jsem se zeptat, kdy presne se ve ctvrtem rocniku stredni skoly dela maturita? Slysel jsem, ze snad uz nekdy v dubnu... Musi se pak chodit do skoly jeste po maturite, nebo jsou pak prazdniny o dva mesice delsi? Ktery mesic se obvykle nastupuje na vysokou skolu? Dekuji za informace.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Letos maturuju, takže...

Praktickou jsem dělal 25.-26. dubna, to už jsme do školy nechodili. Potom jsi doma, 3. a 5. května jsem dělal písemnou část (celá republika) z češtiny a matiky. 23.5. dělám ústní z češtiny a elektroniky.

Školní rok mi skončil 20.dubna, od té doby už školu nenavštěvuju, dostal jsem i vysvědčení :)

Na vysokých se začíná jak kde, někde kolem 20. září, někde v říjnu

plechacek*
hodnocení

1x

V dubnu bývaly jen písemné části maturity, ústní bývá koncem května, záleží na škole. Pak už máte prázdniny, případně přijímací zkoušky na vysokou. Na vysoké se začíná začátkem října, takže Vás čekají tak 4 měsíce prázdnin:) Ale takhle to bylo ještě za starých maturit, ale myslím že se to moc nezměnilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]