Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Definice Výrobku

Od: hophoun* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, nenapadá Vás někoho definice výrobku, já nevím, jak to něják hezky popsat *smich*děkuji moc za rady. Honza

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

výrobku? Věc, která byla někým/něčím vytvořena.

hodnocení

2x

říkal jsem si, že by to mohl být produkt vykonané práce...

koukal jsem do Wiki tam je to předmět nebo materiál vzniklý v pracovním procesu

poiu*
hodnocení

2x

Výrobkem se podle zákona č. 102/2001 rozumí movitá věc, která byla vyrobena, vytěžena nebo získána jinak bez ohledu na stupeň jejího zpracování a je určena k nabídce spotřebiteli nebo lze očekávat, že bude užívána spotřebiteli. Dále je definice výrobku doplněna podmínkou, že se jedná o věc, která je dodávána v rámci podnikatelské činnosti buď úplatně, nebo bezúplatně, přičemž se může jednat o věc novou nebo použitou či upravenou.
Z uvedené definice vyplývá, že výrobkem se prakticky rozumí každá věc, která je podnikatelem předávána odběrateli k užívání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]