Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budu mít u maturity z AJ mapu státu?

Od: cobrak* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, zda když si u maturity z AJ vylosuju třeba USA, tak jestli před sebou budu mít mapu. Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

solenza*
hodnocení

0x

A učitel(ka) vám k tomu nedal(a) nějaké informace. Ještě když jsem tenkrát maturoval já, tak k těmto tématům byly určené a polovené pomůcky. Takrát jsme se učili mapu VB a USA. Já jsem si ale vytáhl My native town a na to žádná pomůcka nebyla. Tak jsem musel povídat všechno z halvy. Ještě si pamatuju, jak jsem říkal, že máme 2 hospody.:)

cobrak*
hodnocení

Děkuju za vtipnou odpověď :) Bohužel onemocněla a šla na operaci a nikdo nám k tomu nic neřekl. Díky ;)

solenza*

To mi povídej. Nám 5 měsíců před maturitou odešla češtinářka na mateřskou dovolenou. Taky jsme z toho měli hokej. Nová chtěla úplně něco jinýho. Ať to dopadne.

cobrak*
hodnocení

Prostě smůla přichází vždy v tu nejhorší chvíli :) Díky moc! Přáští čtvrtek mě to čeká :(

tlapka*
hodnocení

0x

Ano, měl(a) byste. Ovšem mohou vám tam začernit názvy pohoří atd., aby si ověřili vaše znalosti.

cobrak*
hodnocení

Aspoň slepá stačí ;) Díky.

klera*
hodnocení

0x

já si myslim, že určitě, aspoň u nás to tak bude, jak u státní tak u školní matury a žádná pohoří nám začerňovat nebudou, to je podle mě blbost...my se spoléháme na to, že když budeme mít okno, tak prostě aspoň na 3 minuty budeme moct mluvit jenom z mapy- pohoří, města, hraniční státy, řeky, moře, jezera...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]