Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat, zda když si u maturity z AJ vylosuju třeba USA, tak jestli před sebou budu mít mapu. Díky.
A učitel(ka) vám k tomu nedal(a) nějaké informace. Ještě když jsem tenkrát maturoval já, tak k těmto tématům byly určené a polovené pomůcky. Takrát jsme se učili mapu VB a USA. Já jsem si ale vytáhl My native town a na to žádná pomůcka nebyla. Tak jsem musel povídat všechno z halvy. Ještě si pamatuju, jak jsem říkal, že máme 2 hospody.
Děkuju za vtipnou odpověď Bohužel onemocněla a šla na operaci a nikdo nám k tomu nic neřekl. Díky
já si myslim, že určitě, aspoň u nás to tak bude, jak u státní tak u školní matury a žádná pohoří nám začerňovat nebudou, to je podle mě blbost...my se spoléháme na to, že když budeme mít okno, tak prostě aspoň na 3 minuty budeme moct mluvit jenom z mapy- pohoří, města, hraniční státy, řeky, moře, jezera...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.