Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podnikatelský záměr - psí hotel

Od: gabisek* odpovědí: 2 změna:

Ahojky mam prosbu,musim odevzadt do skoly Podnikatelský zamer na tema Psí Hotel,nemate nekdo neco a neposlete mi to?Moc prosim,vubec nevim co s tim mam delat!Moc by jste mi pomohli!dekuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

4x

koira.cz/... Gabi, na netu je spousta psích hotelů. Hnedka na druhém, na který jsem klikla, je spousta materiálu a podle mne moc pěkných. Takže si vytiskni jejich činnost - provozují nejen hotel, ale i školu, a z toho můžeš perfektně zpracovat jakoby Tvůj podnikatelský záměr. K tomu Ti určitě někdo doma pomůže ohodnotit náklady, které bude třeba vynaložit na začátek podnikání a jeho provoz - způsob financování (úvěr, vlastní finance, sponzoři, vlastní příjmy apod.). Zkus si ještě podívat, jestli nenajdeš osnovu podnikatelského záměru. Určitě se Ti to povede *placni*

doplněno 14.12.08 19:44:

ide-vse.cz/... a tady je ještě ta osnova, ať si zasloužím dobrou známku *ua*

gabisek21
hodnocení

jj diky za rady,zkusim to.Ale chtela jsem to poslat, abych mela aspon nejakou predstavu jak to vypada atd vis.Ale i presto dekuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]