Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asistent zubního technika. Příjímačky?

Od: kristynam* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, uvažuju že bych podala přihlášku na zdravotnickou školu na obor asistent zubního technika v Ostravě. Jenže vůbec netuším, jestli bych dala přijímačky-zkoušku zručnosti. Četla jsem že se vyřezává ze sádry a kreslí podle předlohy. Má tady prosím s tímhle někdo zkušenosti, popřípadě typy jak se mám připravit? Že bych byla vyloženě umělecky nadaná tone, ale ani kopyto zase nejsem. Předem moc děkuji za odpověď :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x

Ahoj, zkus jim tam napsat a zeptat se, v čem spočívají ty přijímačky. Co tam budeš muset přesně udělat. Já teď zdrávku končím, sice sestru, a věř mi, že i těch kopyt tam bylo víc než dost :) Tak nezoufej! ;)

kristynam*
hodnocení

díky za typ :)

seass
hodnocení

0x

já právě, že také přemyšlím, že bych tam šel, ale bojím se, že nezvládnu to modelování.. :/

kristynam*
hodnocení

no právě... chtěla bych se na to nějak připravit, jenže nevím jak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]