Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máte někdo zkušenosti se zkouškou BEC? Prosím poraďte vhodný studijní materiál - učebnice - pro BEC preliminary a podělte se o Vaše zkušenosti. Děkuji Hanka
Nejlíp asi jejich vlastní materiály, cambridgeesol.org/... a pak třeba -> cambridge.org/...
Ukázky tam jsou, tak můžete jejich užitečnost zvážit
Ha, ještě tam je taky cambridgeesol.org/..., kde to přesně vyhodí doporučenou četbu.
Dobrý den,
moc děkuji za odpověď. Tyto materiály mám nastudované. Nemáte třeba Vy zkušenost s nějakou konkrétní učebnicí? Každé ze známých vydavatelství má nějakou publikaci k BEC a člověk neví co zvolit. Ne každé má také ukázky. Zatím se mi asi nejvíc líbí Business Benchmark? Máte někdo zkušenost konkrétně s tímto kurzem? Děkuji.
Bohužel, to vám nepovím. Jen dle mého skromného názoru, ta business zkouška sice vypadá těžší než stejná obecná, ale není ničím zvláštní, aby snad vyžadovala specifickou přípravu, myslím, že by stačilo seznámení se slovní zásobou a zkouknutí ukázek různých dokumentů a útvarů, které by po vás mohli chtít. Ale možná je to jen můj dojem
Snad se ozve někdo se zkušeností z první ruky.
Za ty odkazy každopádně děkuji, něco zajímavého jsem tam našla. Mám hotovou FCE a chtěla bych si udělat i business, ale příprava co se týče slovní zásoby je nezbytná a potřebuji z něčeho vycházet.
BEC Vantage Testbuilder od Macmillan,
ve ctvrtek jsem ji delala, snad i uspesne, Vantage urcite neni na urovni FCE, snad jen ten speaking, jinak velmi tezky reading , na jejiz prvni casti se zasekl nejvetsi pocet spolutrpitelu, tzn. i 25 minut ( z moznych 60 minut)a nestihl ostatni casti...dodavam, ze mam 15 letou praxi v uceni, dva roky v UK. jde hlavne o rychlost, naucit se dobre si rozvrhnout cas...pokud nevim a mam problemy, presunout se dal...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.