Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anglický jazyk didaktický test 2012

Od: jessie* odpovědí: 18 změna:

Zdravím! Nevíte někdo náhodou, kde bych mohla najít správné odpovědi?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

1x

Jak jsme mohli absolvovat školy, když nebyl internet? Vše se muselo odmakat.

tlapka*

Tady jde o maturitní test z angličtiny, který se psal včera, pokud to dobře chápu. Ten jsme si už "odmakali". Co je tedy špatného na tom, že si ho teď v klidu chceme projít ještě jednou a pokud možno předběžně zkontrolovat? *nevi* :)

andyr*
hodnocení

0x

Už jsi zkusila hledat na uloz.to? Najde se tam spousta věcí, já tam třeba pravidelně stahuji testy z NJ :)

jessie*
hodnocení

Tam jsem se dívala jako první ;) Prohledala jsem už snad celý net a nic jsem nenašla :(

jumba

Já už taky hledal. Nikde nic není.

jossei
hodnocení

0x

na to jestli ste měli internet nebo ne , se nikdo neptá, dneska je už prostě jiná doba, v tomhle směru lepší, tak nezáviď .. :D a někdo by to sem fakt mohl hodit, dík.. :D

Děcka, my staruchy vám nezávidíme. Není totiž co.

jossei
hodnocení

0x

s tim souhlasim.. Tedy kromě internetu...proto by nikdo neměl závidět, jako vy.. :d

ac
hodnocení

0x

čestina už tam je, já už si to kontroloval :) 84% :D

pap

a kde je ta čeština prosím?

luthansah
hodnocení

0x

tak co? uz jste nekdo neco nasel? ja stale hledam, projizdim ulozto.cz, google, torrenty a nic:(

jjj
hodnocení

Test z Aj není nikde. Prohledáno všechno, co se dalo.

luthansah

Takže bych to uzavřela tím, že je na netu matematika i český jazyk, takže je jasné, že my, co jsme dělali anglický jazyk, jsme slušňáci:D

ac

a kde je matika? všude jen teoretický výsledky a všude jsou jiný :(

anna2

nenašla jsem žádný didaktický tets,ale pouze odpovědi co je dobrý,ale jen pokud si pamatujete co jste doplnili... a všechny odpovědi nejsou správný já se v některých liším. Potom je tam diskuze a tam někdoopravil ty chyby...

maja12

To jsou ale výsledky od někoho, kdo to taky psal. Tudíž to nemusí být všechno správně...

maja12

Omlouvám se za koment, ten měl být někam jinam :)

ac

tak na uložto už je všechno ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]