Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anglický jazyk písemná část

Od: cheryl* odpovědí: 4 změna:

Mohl by mi prosím někdo poradit jak se píše v angličtině dopis, pozvánka email... resp, jak začít uvodní větu, ukončení, rozloučení, jednoduše nějaké ustálené formulace atp.? Děkuji za odpověd

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

neznám odpověď (maturuju z matiky), ale musím říct jedno... "brzo" :D

cheryl*
hodnocení

já dělám všechno na poslední chvíli ;)

cobrak*

Ahoj, buď v klidu. Zítra maturuju s Tebou a taky v tom teď ležím. Udělal jsem si k tomu kafe a jedu :) Zadej si do googlu "formal letter," "informal letter" a zvol "obrázky" a máš tam stovky vzorů. Nauč se konečné fráze. Formální = Yours sincelery. Neformální = Write soon a podpis. Držím palce, ať to zítra vyjde! A dnešní čeština také! ;)

cheryl*
hodnocení

Ahoj, díky moc za informaci, to se bude určitě hodit... ;) nechápu proč mě to taky nenapadlo ;) Ted jsi mě vážně uklidnil, cejtím se líp... Děkuji za podporu! ;) I Tobě přeji hodně štěstí a at se ti zítra daří! ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]